Afbeelding
Foto:

Merel Labadie

Field manager ict

Woont 2,5 jaar in Diemen

Wat voor werk doe je?
"Ik heb de laatste jaren als field manager in de ict gewerkt. Ik heb momenteel zwangerschapsverlof. Wij hebben onlangs ons derde kind gekregen. Ik hoop op termijn weer in de ict te gaan werken."

Waarom Diemen?
"Wij woonden in de Watergraafsmeer in Amsterdam en waren op zoek naar een nieuw huis. Wij hebben nu een fijn huis met een tuin in het centrum van Diemen."

Welk boek ligt er op jouw nachtkastje?
"Ik ben bezig met het boek Fatale fout van Sophie Hannah. Het is een thriller met veel plotwendingen."

Welke muziek luister je?
"Momenteel veel naar reggae, Zuid-Amerikaanse muziek, afrojazz en elektro. Ik stream de muziek vanaf de telefoon of computer."

Heb je een favoriet vakantieland?
"Wij houden ervan om nieuwe gebieden te ontdekken. Wij zijn de laatste jaren in Portugal en Kroatiƫ geweest. Ik wil graag naar Ierland en Baskenland."

Hoe bevalt Diemen?
"Heel goed. Er wonen hier veel culturen. Ik bedoel dan onder meer mensen die al lang in Diemen wonen en mensen die recent vanuit Amsterdam zijn 'geƫmigreerd'. In Diemen heerst een dorpse sfeer en het is hier rustig. Verder valt het mij op dat hier niet veel hipsters wonen."

Wat mis je?
"Een koffietentje met de sfeer van een huiskamer, waar je lekker op een bank kunt ploffen en de kinderen kunnen spelen. Daarvoor ga ik nog steeds naar de Watergraafsmeer."