Glennis Grace tijdens haar optreden op het Diemer Festijn van 2016.
Glennis Grace tijdens haar optreden op het Diemer Festijn van 2016. Foto: Trudy Kroese

Programma Diemer Festijn

DIEMEN Glennis Grace, Dries Roelvink, Peter Beense, Quincy, André Hazes, Danny Froger en Sven Versteeg behoren tot de artiesten die optreden tijdens het Diemer Festijn. Het Diemer Festijn duurt van dinsdag 4 tot en met zaterdag 8 september.

Stichting Diemer Festijn heeft vandaag het programma bekendgemaakt. Inwoners van Diemen ontvangen vanaf vandaag het programma in de brievenbus. Het Diemer Festijn begint op dinsdag 4 september met de kermis, die elke dag en avond wordt gehouden. Burgemeester Erik Boog opent het Diemer Festijn op woensdagmiddag 5 september. Dan is er ook een kindermiddag: de Rabobank Kindermiddag met De Sesamstraat Show. 's Avonds zijn er in de feesttent optredens van Danny Nicolay, Danny Froger, Bryan B en Glennis Grace.

Donderdag 6 september wordt de seniorenmiddag gehouden. Er zijn dan optredens van het Amsterdams Volkskoor en Ronnie Tober. De seniorenmiddag wordt gesponsord door de Diemer Apotheek. 's Avonds zijn er optredens van Jeff en Barry van Vliet, Wesly Bronkhorst, Yves Berendse en Tino Martin. Vrijdagavond treden Dries Roelvink, Pascal Redeker, Mike Peterson en André Hazes op in de feesttent. Zaterdag 8 september is er van 09.00 tot 16.00 uur een kramenmarkt op het Diemerplein.

3.