Youri Ekker serveert.
Youri Ekker serveert. Foto: Trudy Kroese

Spannende tennisduels en volop zon

DIEMEN Het Decathlon Diemen Open van tennisvereniging ATVD is zondag afgesloten met een paar spannende finales. De organisatie is zeer te spreken over het verloop van het toernooi.

Er deed dit jaar een recordaantal van bijna 350 deelnemers mee aan het tennistoernooi. Het was schitterend weer en de deelnemers en bezoekers genoten op het fraaie tennispark van de vereniging. Het terras werd goed bezocht.

Prachtige tennispartijen

Er deden veel spelers mee in de hogere categorieën. Dit leverde voor het publiek prachtige tennispartijen op. De nieuwe tennisleraar van ATVD, Serwin Köllner-Rampersad, deed ook enthousiast mee in deze hoge categorieën, in de dubbel heren en gemengd.

Veel mensen hebben gebruikgemaakt van de lekkere maaltijden die elke avond werden geserveerd en op vrijdagavond was er een afsluitend feest met een grote opkomst.

De winnaars in de diverse categorieën zijn te vinden op de website mijnknltb.toernooi.nl.

Clubkampioenschappen

Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 juli gaan de leden van tennisclub ATVD de sportieve strijd met elkaar aan tijdens de clubkampioenschappen. Jeugd en senioren spelen partijen enkel, dubbel en gemengd. De jaarlijkse clubkampioenschappen zijn een leuke manier voor leden van de ATVD om wedstrijden te spelen en de andere leden te ontmoeten en te leren kennen. De finales worden gespeeld in het weekend van 14 en 15 juli. De ATVD sluit de kampioenschappen altijd af met een heerlijk buffet. De ATVD is een gezellige tennisclub met zo'n zeshonderd enthousiaste leden. In tegenstelling tot veel clubs in Amsterdam is er nog ruimte voor nieuwe leden. Meer informatie: www.atvd.nl.