Afbeelding
Foto:

Dennis Heide

Eigenaar Brasserie Drusius in winkelcentrum Diemerplein
Woont dertig jaar in Diemen

Hoe gaat het met Brasserie Drusius?
"Goed, er is duidelijk sprake van een stijgende lijn. Wij hebben veel vaste gasten en nieuwe mensen die hier binnenkomen keren dikwijls terug. Ik merk dat het steeds drukker wordt in het winkelcentrum en dat is ook goed voor ons."

Je bent een van de organisatoren van Smakelijk Diemen dat op zaterdag 2 en zondag 3 juni plaatsvindt.
"Wij verwachten er veel van. Op de zondag wordt ook het jazzfestival Duke op het Diemerplein gehouden. Het is de derde editie van Smakelijk Diemen. De eerste keer kwamen er 3.000 bezoekers, vorig jaar 4.000 bezoekers en dit jaar hopen wij op 5.000 bezoekers. Uiteraard hopen wij op goed weer."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik sport drie keer per week bij Super Fit en Basic Fit. Daarnaast ben ik supporter van Ajax. Ik heb geen seizoenkaart meer, maar ga regelmatig met vrienden mee naar wedstrijden van Ajax. Verder vind ik het leuk om een terrasje te pakken en op vakantie te gaan. Mijn vriendin, haar twee kinderen en ik zijn onlangs twee weken in Thailand geweest."

Jouw beste eigenschap?
"Ik kan met vrijwel iedereen goed opschieten. Ik kan met jong en oud door één deur."

En jouw slechtste eigenschap?
"Ik houd niet van het doen van de administratie."

Hoe vind je Diemen voor kinderen?
"Ik vind Diemen super voor kinderen. Zelf heb ik hier een hele leuke jeugd gehad! Met de komst van meer speelveldjes en het Diemerbos waar binnenkort de blokhut van Scouting Diemen wordt geopend, is het in mijn ogen alleen maar beter geworden. Mijn vriendin heeft een zoon van 14 en een dochter van 9 die zich hier prima vermaken."