Carmen Pichel is een van de 'gezichten' van Albert Heijn XL.
Carmen Pichel is een van de 'gezichten' van Albert Heijn XL.

'Ik wil hier nog lang blijven werken'

DIEMEN Een bijzonder jubileum: Carmen Pichel was vrijdag veertig jaar in dienst bij Albert Heijn in Diemen.

Het komt tegenwoordig nog maar zelden voor dat iemand veertig jaar voor dezelfde werkgever werkt. In het geval van Carmen is het nog bijzonderder. Carmen werkt niet alleen veertig jaar voor dezelfde baas, maar ook nog eens voor een bedrijf in dezelfde plaats: Diemen.

Carmen begon als jonge tiener bij Albert Heijn in winkelcentrum Diemerplein. De supermarkt was toen nog op een andere plek in het winkelcentrum gevestigd dan de huidige Albert Heijn XL. Carmen werkte op verschillende afdelingen in Albert Heijn. Na verloop van tijd kreeg zij door het zware werk last van haar rug en kreeg een baan achter de kassa aangeboden.

Die functie bleek haar op het lijf geschreven. Klanten waarderen de manier waarop zij haar werk doet. Carmen staat bekend als een vriendelijke, leuke en snelle caissière. Zij is een van de 'gezichten' van Albert Heijn in Diemen.

Carmen Pichel: "Ik vind het geweldig om hier te werken. Het werk achter de kassa is heel leuk. Ik heb veel contact met mensen en van een aantal klanten ken ik ook de naam. Ik ben van plan om hier nog lang te blijven werken. Ik hoop mijn vijftigjarige jubileum te halen." Het jubileum van Carmen ging uiteraard niet ongemerkt voorbij. Haar collega's, onder wie haar goede vriendin Marja Firing, hadden de roltrap in het winkelcentrum en de kassaruimte waar Carmen werkt versierd. Vaste klanten van Albert Heijn waren via een e-mail op de hoogte gesteld van het jubileum. Een groot aantal klanten kwam vrijdag speciaal langs om haar te feliciteren. Een aantal van hen had bloemen en cadeaus meegenomen. Zaterdagavond kreeg Carmen van Albert Heijn een feest aangeboden.