Afbeelding
Foto:

Lisa Buné

Eigenares van bedrijf Twin Things
Woont 31 jaar in Diemen

Wat doe je met Twin Things?
"Twin Things is een webshop met artikelen voor tweelingen. Toen ik drie jaar geleden moeder werd van mijn tweeling, Niels en Thom, merkte ik dat tweelingkussens hier niet te koop waren, wel in Amerika. Ik verkoop allerlei artikelen voor tweelingen: tweelingkussens, zwembanden en kleding die ik zelf bedruk."

Worden er veel tweelingen geboren?
"Ik ben actief op sociale media en op Facebook lid van besloten groepen voor moeders van tweelingen. Daardoor weet ik dat er in Nederland ongeveer 2500 tweelingen per jaar worden geboren. Ik zie ook jonge tweelingen in Diemen, er is hier ook een drieling."

Je hebt twee alpaca's cadeau gedaan aan Cor en Martha Hartsink.
"Ze staan sinds zaterdag op de plek van de voormalige kinderboerderij. Ik heb heel veel leuke reacties ontvangen. Mensen vinden het heel leuk dat die dieren daar nu zijn."

Waarom heten ze Cor en Hans?
"Cor en Martha Hartsink zijn goede vrienden van mijn ouders. Cor is vernoemd naar Cor Hartsink en Hans naar mijn vader."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik doe graag leuke dingen met mijn zonen, ik sport bij Super Fit in Diemen en luister naar muziek. Ik ben fan van Tino Martin. Ik ga naar zijn grote concerten. In juni ga ik naar zijn concert in de Ziggo Dome."

Hoe vind je Diemen voor kinderen?
"Erg leuk. Wij gaan binnenkort verhuizen naar een woning in Diemen-Noord met een speeltuin voor de deur. Dat is ideaal. Er zijn in Diemen veel speelplekken voor kinderen. Monkey Town vind ik echt een aanwinst."