SV Diemen verliest van Bloemendaal

DIEMEN SV Diemen heeft zondag voor eigen publiek met 1-3 verloren van Bloemendaal. Bij rust leidde de ploeg van trainer Gerrie Breugem met 1-0.

SV Diemen moest het vanaf de 25e minuut met tien spelers doen. Middenvelder Kevin Kroese kreeg zijn tweede gele kaart en moest dus het veld verlaten. Daarna zette Kay Minnema SV Diemen op een 1-0 voorsprong.

Na de hervatting toonde Bloemendaal zich de betere ploeg en maakte drie treffers: 1-3. Bloemendaal maakt een sterk seizoen door. De ploeg staat op de zesde plaats in de derde klasse C.

Tiende plek

SV Diemen heeft na 24 duels 21 punten en staat tiende op de ranglijst van de derde klasse C. VVH Velserbroek, United Davo en Wijk aan Zee hebben alle drie na 24 wedstrijden 21 punten. Het doelsaldo van SV Diemen is veel beter dan dat van de drie concurrenten.

Spaarnwoude, dat voor eigen publiek met 2-6 van De Kennemers verloor, heeft na 24 duels twaalf punten en is gedegradeerd naar de vierde klasse.

SV Diemen speelt zondag een uitwedstrijd tegen SDZ. De wedstrijd in Amsterdam begint om 14.00 uur. SDZ is koploper in de derde klasse C en heeft drie punten voorsprong op Roda '23. SDZ heeft een veel beter doelsaldo dan Roda '23 (+57 tegen +42).

Op de slotdag van de competitie staat de wedstrijd Roda '23-SDZ op het programma.


Vrouwen 1 SV Diemen spelen 'feestduel'

DIEMEN Het eerste vrouwenteam van SV Diemen is enkele weken geleden kampioen geworden van de vierde klasse B. Het team is gepromoveerd naar de derde klasse.

Het team speelt op zaterdag 19 mei thuis tegen SV Ouderkerk. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 13.45 uur.

Het is de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De speelsters en technische staf van het succesvolle eerste vrouwenteam van SV Diemen hopen dat veel supporters de 'feestwedstrijd' zullen bezoeken.