Afbeelding
Foto:

Jos Mooij

Met zijn vrouw Natasha eigenaar van Het Wapen van Diemen
Ruim 40 jaar inwoner van Diemen

Jouw vrouw Natasha Verheij en jij zijn onlangs een nieuwe zaak begonnen in Weesp.
"Ja, wij doen de horeca van de Golfbaan Weesp. De golfbaan heeft sinds enige tijd een nieuwe eigenaar in wie wij veel vertrouwen hebben. Wij zijn op 1 mei officieel opengegaan met Brasserie Golfbaan Weesp en hebben het momenteel erg druk. Dat is altijd zo als je een nieuwe zaak start."

Blijven Natasha en jij betrokken bij Het Wapen van Diemen?
"Uiteraard. Wij huren Het Wapen van Diemen al heel lang en daar komt geen verandering in. Onze dochter Sanne en Susanne Boosten hebben de dagelijkse leiding in Het Wapen van Diemen. Wij zullen er zeker ook regelmatig zijn, maar voorlopig even minder vaak."

Je bent sportliefhebber.
"Ik heb lang geleden bij SV Diemen gevoetbald. Ook ben ik lang lid geweest van tennisvereniging ATVD. Daarnaast golf ik al een jaar of dertig en ski ik ook al bijna veertig jaar."

Jouw favoriete vakantiebestemming?
"Ik ben een groot liefhebber van wintersport. Wij gaan meestal naar Oostenrijk. De laatste jaren zijn wij in Italië geweest. Maar wij zijn ook wel op wintersport in Frankrijk en Zwitserland geweest. Ik vind de wintersport veel leuker dan een zomervakantie. Ik houd helemaal niet van hitte. Maar ik vind het natuurlijk wel lekker als de zon schijnt als ik ga skiën. 's Zomers wonen wij in Vinkeveen. Dat voelt ook als vakantie."

Jouw favoriete plek in Diemen?
"Vroeger zou ik het tennispark van ATVD hebben gezegd. Nu is mijn favoriete plek Het Wapen van Diemen. Dat voelt echt als thuis."