Kwartfinales 6-tegen-6

DIEMEN Op het Cruyff Court in park De Omloop worden op woensdag 16 mei de kwartfinales van het Cruyff 6-tegen-6-toernooi gehouden. Het toernooi begint om 14.30 uur.

Er doen teams uit Diemen, Ronde Venen, Volendam en Zaandam mee. Zij strijden om een plek in de halve finales. Bij de meisjes speelt het team van De Meiskes mee, een combinatie van leerlingen van Noorderbreedte en De Kersenboom. Bij de jongens doet een combinatieteam van De Nieuwe Kring en Noorderbreedte mee.

Het toernooi voor leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen wordt georganiseerd door de Stichting Welzijn Diemen in samenwerking met de Cruyff Foundation.


Infinity College breidt uit

DIEMEN De particuliere school Infinity College voor voortgezet onderwijs breidt flink uit op de Campus Diemen Zuid.

Het schooljaar 2017-2018 startte met 60 leerlingen, de verwachting is ruim een verdubbeling van het aantal leerlingen in het nieuwe schooljaar. Om die reden heeft Infinity nu een tweede verdieping gehuurd op de Campus Diemen Zuid. Het Infinity College is sinds september 2017 op de Campus Diemen Zuid gevestigd. De leerlingen komen voornamelijk uit Amsterdam en 't Gooi, voor wie de campus heel goed bereikbaar is omdat het gebouw vlak bij station Diemen-Zuid ligt.


Zwem-vierdaagse

DIEMEN De zwemvierdaagse van Diemen wordt dit jaar van 22 tot en met 25 mei gehouden in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran en wordt georganiseerd door De Meeuwen.

Kinderen vanaf zes jaar en met een B-diploma mogen meedoen, onder de 10 jaar met begeleiding van iemand ouder dan 16 jaar. De kosten zijn € 7,50 per deelnemer. Vrijwilligers van De Meeuwen doen weer de organisatie en ook dit jaar zijn er weer een grabbelton en een tombola, waarvoor veel winkeliers uit Diemen Centrum een bijdrage hebben geleverd. Aanmelden kan via www.zwem4daagse.nl.