Van Leeuwen verlengt contract SV Zeeburg

DIEMEN Doug van Leeuwen heeft zijn contract als trainer/coach van het eerste damesteam van handbalvereniging SV Zeeburg met een jaar verlengd.

Van Leeuwen is al vier seizoenen trainer/coach van het eerste damesteam van de vereniging. Er is een nieuwe technische staf samengesteld die het eerste damesteam van de handbalvereniging gaat begeleiden. Dionne Tool en Wesley Abbenes zijn volgend seizoen de assistenten van Van Leeuwen, Sascha Tikink wordt fysiotherapeut van de ploeg. Dionne Tool was jarenlang aanvoerder van het eerste damesteam van SV Zeeburg. Aan het begin van het afgelopen seizoen moest zij met handbal stoppen vanwege een blessure.

Hoofdklasse

Het eerste damesteam van SV Zeeburg komt uit in de hoofdklasse van de zaalcompetitie. Tijdens het onlangs voltooide seizoen van de zaalcompetitie eindige de ploeg als tweede. SV Zeeburg had slechts twee punten achterstand op kampioen Geel Zwart.


SV Diemen VR1 pakt titel

DIEMEN Het eerste vrouwenteam van SV Diemen is zaterdag kampioen geworden van de vierde klasse B.

Het team won de uitwedstrijd tegen Wartburgia met 1-5. SV Diemen VR 1 komt volgend seizoen uit in de derde klasse. Op zaterdag 19 mei speelt het team de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De speelsters hopen dat er veel toeschouwers aanwezig zullen zijn tijdens deze 'feestwedstrijd'.

Versterking

Nu de VR1 is doorgestoten tot de derde klasse zoekt SV Diemen versterking. Voor de meisjes onder 19 (meiden geboren in 2000, 2001 en 2002) is er plek. Ook voor de meisjes onder 15 (geboren in 2004, 2005) zoekt de vereniging speelsters. Op de maandagen 7, 14, 21 en 28 mei zijn er open trainingen.

Op zaterdag 2 juni organiseert SV Diemen weer een meisjestalentendag voor pupillen. Meisjes geboren in 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 en 2011 mogen deze dag naar SV Diemen komen. Aanmelden voor de open trainingen en voor de talentendag kan via vrouwenmeisjes@svdiemen.nl.