De dansers die vorig jaar meededen.
De dansers die vorig jaar meededen.

Paaldansspektakel in
Theater de Omval

DIEMEN Pole Dance Factory Amsterdam geeft op zondag 22 april twee shows in Theater de Omval.

De shows beginnen om 16.00 uur (zaal open om 15.30 uur) en 19.00 uur (zaal open om 18.30 uur). Het gaat om afwisselende shows met paaldansen, aerial silks en aerial hoop door studenten en docenten van Pole Dance Factory Amsterdam. Naast studenten en docenten van Pole Dance Factory Amsterdam zal de eigenaresse, Tatjana van Onna, uiteraard zelf ook optreden zondag. In januari 2017 gaf de dansstudio ook al twee voorstellingen in Theater de Omval. Die voorstellingen trokken toen veel bezoekers en waren een groot succes.

Lianne Brand doet de public relations voor Pole Dance Factory Amsterdam. "Er doen zondag ruim honderd dansers mee, onder wie twee mannen en dertien kinderen. De kinderen treden natuurlijk alleen 's middags op. De dansers bereiden zich al maanden voor op de shows in Diemen. Pole Dance Factory Amsterdam heeft twee vestigingen in Amsterdam: PDFA-Oost aan de H.J.E. Wenckebachweg en PDFA-Noord aan de Digitaalstraat (NDSM). We hebben bewust weer voor Theater de Omval gekozen. Het is een intiem theater met een goed podium dat over genoeg ruimte voor de palen en voldoende hoogte voor de silks beschikt. Vorig jaar waren beide voorstellingen uitverkocht en de sfeer was super. Er doen zeker ook diverse paaldanseressen uit Diemen mee. De shows worden net als vorig jaar gepresenteerd door Anouk Blom. Zij zal de verschillende acts op geheel eigen wijze introduceren en ervoor zorgen dat de vaart erin blijft."

Kaarten kosten € 20,- en zijn te bestellen via www.pdfamsterdam.com/agenda. Kaarten kunnen ook aan de deur worden gekocht (mits de shows dan niet online al uitverkocht zijn). De prijs is dan € 22,50.