Esther en Kim: 'Bij ons staan professionaliteit, kwaliteit, service en flexibiliteit op de eerste plaats.'
Esther en Kim: 'Bij ons staan professionaliteit, kwaliteit, service en flexibiliteit op de eerste plaats.'

'We hebben veel vaste klanten'

DIEMEN Kim Wijngaard en Esther Schneider openden begin januari Nagelstudio Diemen in de Burgemeester Bickerstraat 13.

Nagelstudio Diemen ligt vlak achter het Sport Medisch Centrum Diemen (SMC Diemen) aan het parkeerterrein achter de woningen aan de Burgmeester Bickerstraat.

Kim en Esther hebben beiden een opleiding als nagelstyliste en pedicure afgerond en beschikken over veel ervaring. Kim werkt alleen nog als nagelstyliste, Esther als nagelstyliste, pedicure en schoonheidsspecialiste (elders). Zij hebben in het verleden vaker samengewerkt. Dat beviel zo goed dat zij in januari samen een bedrijf zijn begonnen. Esther: "Bij ons staan professionaliteit, kwaliteit, service en flexibiliteit op de eerste plaats. Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 18.00 uur geopend, maar onze klanten kunnen ook in de avonduren afspreken. Eigenlijk beginnen we meestal al om 8.00 uur omdat we het zo druk hebben. Daarom zoeken we er ook iemand bij om ons te versterken."

Verzorgde nagels

Klanten kunnen bij Nagelstudio Diemen voor veel behandelingen terecht, waaronder manicure, pedicure, kunstnagels en gellak. Daarnaast verkoopt Nagelstudio Diemen diverse verzorgingsproducten en make-up. Kim: "Wij hebben een grote diversiteit aan klanten. Vrouwen van 16 tot 85 jaar, maar ook mannen. Die komen vooral voor manicure. Klanten komen overal vandaan: uit Diemen, Amsterdam, Amstelveen en zelfs uit Putten en Veghel. We hebben veel vaste klanten. Nieuwe klanten komen hier vooral via mond-tot-mondreclame. Wij zijn ook zeer actief op sociale media, zoals Facebook en Instagram." Kim en Esther merken dat vrouwen met allerlei achtergronden hun nagelstudio bezoeken. "Wij merken dat veel vrouwen het prettig vinden om verzorgde nagels te hebben. Zij voelen zich dan erg vrouwelijk en zijn vaak zelfverzekerder", aldus Esther.