Afbeelding
Foto:

Martine de Graaf

Eigenares van bedrijf De Koffervis, inwoonster van Diemen sinds 2001

Wat doet De Koffervis?
"Ik verhuur themakoffers voor kinderen van ongeveer vijf tot en met acht jaar. Zij kunnen dan thuis op een leuke manier hun verjaardag vieren. Ik heb koffers met vier thema's: 1001 Nacht, Heksen en Tovenaars, Prinsessen en Piraten. Er is veel belangstelling voor de koffers. Daarnaast geef ik ook stoelmassage vanuit ons huis in de Burgemeester Bickerstraat."

Wat zijn jouw hobby's?
"Ik lees veel, ga graag naar de film, ik hou van koken en lang tafelen met familie en vrienden en ik vind het leuk om op markten te zoeken naar oude designspullen."

Welk boek lees je momenteel?
"Een boek met alle verhalen van Hans Dorrestijn. Je wordt er niet echt vrolijk van, maar het zijn erg mooie verhalen."

De laatste film die je hebt gezien?
"'The Shape of Water'. Dat was in de bioscoop Pathé Arena in Amsterdam-Zuidoost."

Wat is jouw favoriete muziek?
"Ik hou van verschillende stijlen, maar vooral oude soul en funk hebben de voorkeur, bijvoorbeeld Earth, Wind & Fire, Marvin Gaye en James Brown."

En jouw favoriete vakantieland?
"Ik hou erg van Toscane in Italië. Daar vind je een mix van natuur en cultuur. En wij hebben een familievakantiehuis op Texel; daar kom ik al meer dan dertig jaar, maar het blijft heerlijk."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik had graag gezien dat onze kinderen, inmiddels 15 en 18, in Diemen naar de middelbare school hadden gekund. Onze dochter is van de middelbare school af en studeert nu fysiotherapie, onze zoon gaat naar het Vechtstede College in Weesp."