Geen titel voor dames SV Zeeburg

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg is geen kampioen geworden in de hoofdklasse van de zaalcompetitie.

Voor de laatste speelronde van de competitie konden de handbalsters uit Diemen alleen nog hopen op een klein wonder. Concurrent Geel Zwart stond twee punten voor op SV Zeeburg en alleen bij een nederlaag van de ploeg uit 't Zand kon SV Zeeburg nog kampioen worden.

Geel Zwart wist echter zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Westfriesland SEW overtuigend te winnen: 18-28. Dit betekende dat Geel Zwart het kampioenschap kon vieren en naar de tweede divisie is gepromoveerd. SV Zeeburg sloot de competitie zondagmiddag af met een thuiswedstrijd tegen Maedilon. De wedstrijd werd gespeeld in Sporthal De Weeren in Amsterdam-Noord. Hoewel de dames uit Diemen wisten dat er geen zicht meer was op de titel, slaagden zij erin om hun concentratie vast te houden en pakten de winst: 22-18. SV Zeeburg is op de tweede plaats van de hoofdklasse van de zaalcompetitie geƫindigd. De achterstand op Geel Zwart bedraagt slechts twee punten.


Smashing '72 houdt Smashing Saturday

DIEMEN Op zaterdag 14 april worden er in Sporthal Diemen 34 competitiewedstrijden van Smashing '72 gespeeld. Het is volleybalvereniging Smashing'72 gelukt om voor 18 van de 21 wedstrijdteams de duels op dezelfde dag in hun thuishal te krijgen.

Van 9.30 tot 19.00 uur wordt er gevolleybald. In de ochtend alle wedstrijden van de Minicompetitie (CMV niveau 5) van speelkern Amsterdam. Vanaf het middaguur zijn de aspiranten- en seniorenteams aan de beurt. Het eerste herenteam staat op de vierde plaats en speelt om 15.00 tegen koploper Keistad uit Amersfoort. Het eerste damesteam staat op de derde plaats en neemt het om 17.00 op tegen hekkensluiter Madjoe uit Enkhuizen. Na afloop van de wedstrijddag organiseert Smashing '72 een gezellige feestavond met een gevarieerd programma in Laterr in Sporthal Diemen met onder andere een pubquiz en een dj.