SV Zeeburg lijdt dure nederlaag

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen US met 21-20 verloren. De handbalsters lijken hierdoor kansloos voor de titel in de hoofdklasse van de zaalcompetitie.

Na de nederlaag in Sporthal De Pijp in Amsterdam heeft SV Zeeburg 33 punten uit 21 duels. Geel Zwart, dat voor eigen publiek DSS met maar liefst 35-16 versloeg, is nu koploper. De ploeg uit 't Zand heeft 35 punten uit 21 duels. SV Zeeburg had tot afgelopen weekeinde een veel beter doelsaldo dan Geel Zwart. Het verschil is nu nog maar één treffer in het voordeel van SV Zeeburg (104 tegen 103).

Beslissing

De beslissing wie kampioen wordt in de hoofdklasse van de zaalcompetitie valt op de laatste speeldag. SV Zeeburg speelt op zondag 8 april thuis tegen Maedilon dat op de negende plaats staat. De wedstrijd begint om 12.30 uur.

Geel Zwart sluit de competitie af met een lastige uitwedstrijd. De ploeg uit 't Zand moet op bezoek bij Westfriesland SEW, dat op de derde plaats staat.


ATVD houdt open dag

DIEMEN Tennisvereniging ATVD houdt op zaterdag 31 maart een open dag. De open dag duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Het tennispark van ATVD ligt aan de Willem de Zwijgerlaan 4.

Iedereen is welkom tijdens de open dag van ATVD. Er zijn zaterdag diverse activiteiten: proef tennislessen, een spelletjesolympiade voor de jeugd en oefenen met een ballenkanon.

Mensen die zich tijdens de open dag aanmelden betalen geen inschrijfgeld.

De club start dit jaar met een laddercompetitie waardoor nieuwe leden snel andere tennissers kunnen leren kennen. Het hele jaar door zijn er bij ATVD veel activiteiten, zoals tennisles, een voorjaars- en najaarscompetitie, spelletjesmiddagen voor de jeugd op dinsdag en woensdag, tossavonden, clubkampioenschappen en elke dag vrij spelen vanaf 09.00 uur.

De club heeft een schitterend tennispark met negen verlichte gravelbanen, een mini­court en een zonnig terras.