Aanmelden voor vrijheids-maaltijd

DIEMEN De gemeente Diemen organiseert op zaterdag 5 mei namens burgemeester Erik Boog opnieuw een vrijheidsmaaltijd. De vrijheidsmaaltijd wordt gehouden op het Diemerplein en duurt van 18.00 tot 20.00 uur.

Bewoners

Een groep bewoners zet zich ook dit jaar weer in om dit evenement gezamenlijk tot een succes te maken. Deelname aan de vrijheidsmaaltijd kost € 4,- voor volwassenen en € 2,- voor kinderen tot en met 12 jaar.

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de vrijheidsmaaltijd via de website van de gemeente Diemen: www.diemen.nl.


Kermis op Venserkade

DIEMEN Op de Venserkade in Diemen-Zuid vindt van donderdag 5 tot en met zondag 8 april de jaarlijkse kermis plaats.

De kermis is op donderdag 5 april en vrijdag 6 april van 15.00 tot 22.00 uur geopend, op zaterdag 7 en zondag 8 april van 14.00 tot 22.00 uur.

De kermisattracties worden opgebouwd in de dagen voor de aanvang van de kermis.

Op zondag 8 april worden de attracties weer afgebroken. Dit begint om 22.00 uur en duurt tot maximaal maandag 9 april 00.30 uur.


Paaseieren zoeken op kinder-boerderij

DIEMEN Kinderen tot acht jaar kunnen op zondag 1 april, eerste paasdag, tussen 12.00 en 14.00 uur paaseieren zoeken op de kinderboerderij.

Traditie

Dit gezellige jaarlijkse evenement is inmiddels een traditie geworden. Ook ouders en opa's en oma's zijn van harte welkom.

De paashaas heeft op veel plekken op de kinderboerderij paaseieren verstopt en alle kinderen zijn uitgenodigd om die te gaan zoeken.