Donatella verkoopt nu 36 smaken ijs.
Donatella verkoopt nu 36 smaken ijs. Foto: Trudy Kroese

IJssalon Donatella in nieuwe ruime zaak in Arent Krijtsstraat

DIEMEN IJssalon Donatella is nu gevestigd in een nieuwe zaak in de Arent Krijtsstraat 15-17. De zaak is vrijdag opengegaan. Zondag was er een openingsparty.

Yasar en Corina zijn de eigenaars van Donatella. Zij zaten de afgelopen zes jaar met Donatella in een pand aan de overkant van de straat. Donatella beschikt nu over een ruime en fraaie zaak met 48 zitplaatsen en een speelruimte voor kinderen: Donatella Funland.

Corina: "In deze zaak kunnen onze gasten lekker gaan zitten en van hun ijs genieten. Daar was echt behoefte aan, merkten wij. Diemen heeft nu de grootste ijssalon van Amsterdam en omgeving. Ons assortiment is uitgebreid van 24 naar 36 smaken. Dus onze gasten kunnen elke smaak op elk moment in onze zaak aantreffen. Yasar maakt elke ochtend zelf het ijs. Wij verkopen ook diverse soorten koffie, thee en gebak. Ons assortiment is tevens uitgebreid met ijscoupes. Binnenkort gaan wij ook pannenkoeken verkopen. Mensen kunnen ook voor kinderpartijtjes bij ons terecht. Kinderen krijgen dan een glas limonade, een pannenkoek en een kinderijsje."

Donatella trekt veel klanten uit Diemen en plaatsen in de regio, vertelt Corina. "Mensen komen speciaal naar Diemen omdat ze ons ijs zo lekker vinden. Dat waarderen wij enorm. Kwaliteit en service vinden wij zeer belangrijk." In tegenstelling tot het verleden is Donatella nu 52 weken per jaar geopend. De ijssalon is zeven dagen per week van 13.00 tot 21.00 uur geopend. Binnenkort worden de openingstijden verruimd van 12.00 tot 22.00 uur. IJssalon Donatella is op zoek naar personeel. Geïnteresseerden kunnen langskomen bij de zaak in de Arent Krijtsstraat.