SV Diemen verliest

DIEMEN SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen United Davo met 4-3 verloren. Bij rust leidde SV Diemen met 0-2.

SV Diemen kwam in de eerste helft op voorsprong door twee treffers van aanvaller Bright Owusu. Na rust gaf de ploeg van trainer Gerrie Breugem de zege onnodig uit handen. United Davo scoorde twee keer en kwam langszij. Daarna zette Bright Owusu de bezoekers op een 2-3 voorsprong. De thuisclub slaagde erin om daarna twee keer te scoren en de volle winst te pakken. Maxim Stefels en Bright Owusu kregen een rode kaart van de scheidsrechter. SV Diemen heeft na 18 duels 22 punten en staat op de negende plaats van de derde klasse C. SV Diemen wacht zondag een zwaar duel. De ploeg speelt thuis tegen Sporting Martinus dat op de derde plaats staat. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

TVDZ houdt open dag

DIEMEN Tennisvereniging Diemen Zuid (TVDZ) houdt op zondag 25 maart de jaarlijkse open dag. De open dag duurt van 12.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de open dag wordt er een tennistoernooi gespeeld (mixed dubbel). Tevens is er livemuziek van de seniorenrockband Nine Shades of Grey. TVDZ beschikt op de Sportlaan over een accommodatie met zes tennisbanen van kunstgras, een oefenkooi en een gezellig clubgebouw. Er wordt het hele jaar door getennist. TVDZ heeft zo'n 350 leden. Tijdens de open dag geldt ook een aanbieding: senioren kunnen op die dag lid worden tot 31 december 2018 en betalen hiervoor 99 euro. Jeugdleden kunnen zich op deze dag inschrijven en betalen tot het einde van het jaar 2018 slechts 75 euro.

Smashing '72 pakt winst

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de thuiswedstrijd tegen Wham Wham gewonnen: 3-1.

De setstanden waren 16-25, 25-19, 25-12 en 25-20. Smashing '72 staat op de tweede plaats in de promotieklasse A. De ploeg heeft zes punten achterstand op koploper VV Amsterdam. De komende weken speelt het team van coach Nicole de Lange tegen de nummers 4 en 5 van de ranglijst.