Afbeelding
Foto:

Sharon Burger

Mede-eigenares tweedehands- kledingzaak Tof
woont 11 jaar in Diemen

Hoe gaat het met Tof?
"Loyce Savijn en ik zijn vier jaar geleden begonnen in deze zaak aan de Muiderstraatweg 3. Wij zijn een winkel die tweedehandskleding voor dames verkoopt. Wij verkopen alleen kleding in goede staat en van deze tijd. Wij vragen nooit meer dan 30 procent van de prijs die kleding nieuw in de winkel kost. De klant die de kleding heeft ingebracht krijgt de helft van het bedrag dat wij ontvangen. Het gaat goed met Tof. Wij krijgen steeds meer klanten binnen. Het liefst zouden wij in een groter pand zitten zodat wij ook heren- en kinderkleding kunnen verkopen."

Wat zijn jouw hobby's?
"Mijn man en kinderen, onze twee labradors en mijn werk in Tof."

Wat is jouw favoriete vakantieland?
"Wij gaan altijd in Nederland kamperen. Nederland is prachtig land waar je alles hebt en alles goed geregeld is. Dit jaar hebben wij als gezin weer een mooie vakantie in Nederland geboekt."

Wat is jouw favoriete muziek?
"Muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Twee van mijn favoriete artiesten zijn Simply Red en Santana."

Waar ga je uit?
"Wij gaan graag uit eten. In Diemen gaan we uit eten bij Judo, Hachi en Het Wapen van Diemen. Wij hebben pas nog bij Het Wapen van Diemen gegeten. De kwaliteit is uitstekend en de mensen die er werken zijn erg aardig."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik zou graag zien dat er hier meer terrassen komen. Ik heb begrepen dat er op de Punt van De Sniep een terras komt. Maar wat mij betreft komen er hier op de Muiderstraatweg ook meer terrassen. De straat krijgt dan de uitstraling van een boulevard."