Trainer Gerrie Breugem: 'Wij zijn nog ongeslagen in 2018.'
Trainer Gerrie Breugem: 'Wij zijn nog ongeslagen in 2018.' Foto: Trudy Kroese

SV Diemen pakt volle winst

DIEMEN SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen De Kennemers met 2-4 gewonnen. Bij rust leidde de ploeg van trainer Gerrie Breugem met 0-2.

SV Diemen kwam op voorsprong door een treffer van Wouter Holthuizen. Jesse Ringelberg zette de bezoekers via een strafschop op 0-2. Na de hervatting kwam De Kennemers terug tot 1-2. Aanvaller Bright Owusu bracht het verschil weer op twee treffers in het voordeel van SV Diemen. Daarna deed De Kennemers weer iets terug (2-3). Jesse Ringelberg bepaalde de eindstand op 2-4. Hij benutte opnieuw een strafschop.

Tevreden

Gerrie Brugem is tevreden over het resultaat van SV Diemen. "Het spel van De Kennemers en SV Diemen was in evenwicht, maar wij hebben de kansen benut. Wouter Holthuizen startte in de basis. Hij is een A-junior en heeft dit seizoen al eerder meegedaan. A-junior Mike Reiziger die vorige week inviel en scoorde, zou in de basis beginnen. Maar hij is zaterdag tijdens de wedstrijd van de A1 geblesseerd geraakt. Dat is jammer. Ik had maar twee wissels op de bank zitten: keeper Dean Palmer en Jesse te Paske. Zij zijn beiden A-junioren. Jesse is tegen De Kennemers twintig minuten voor tijd ingevallen en heeft het goed gedaan. Wij hebben de laatste weken veel punten gepakt en zijn nog ongeslagen in 2018."

SV Diemen staat nu op de achtste plaats van de ranglijst van de derde klasse C. SV Diemen heeft na 16 duels 19 punten. SV Diemen komt komende zondag niet in actie. Er is dan een inhaalprogramma. De ploeg speelt op zondag 11 maart thuis tegen SV Ouderkerk. De wedstrijd op Sportpark De Diemen start om 14.30 uur. SV Ouderkerk staat op de zesde plaats en heeft na 16 duels 25 punten.