Afbeelding
Foto: Bianca Hony

Bianca Hony

Eigenares Hony
Beauty & Wellness, inwoonster van Diemen sinds 1996

Vertel eens over Hony Beauty & Wellness.
"Wij zijn een beautysalon die in het pand van de Sauna van Diemen is gevestigd. Mijn collega's en ik bieden een gevarieerd aanbod, waaronder gezichtsverzorging, huidverbetering, massages, wax/sugaring, spray-tan, tanden bleken en medische voetbehandelingen."

Je wordt dikwijls geconfronteerd met het gerucht dat de zaak gesloten is.
"Ja, dat is heel vervelend. De Sauna van Diemen is in augustus 2017 gesloten, maar mijn bedrijf is hier nog steeds gevestigd. Klanten kunnen via onze website een afspraak maken."

Wat zijn jouw hobby's?
"Allereerst is mijn werk mijn hobby. Maar ik sport ook graag. Ik loop twee keer per week hard en train bij Gym020 in Diemen. Ik doe daar aan boksen en bootcamp."

Jouw favoriete vakantieland?
"Zuid-Afrika. Wij zijn daar twee jaar geleden geweest. Ik vond de natuur en de dieren schitterend. Ik wil daar graag nog een keer heen."

En jouw favoriete winkel?
"Boeddha, die winkel zit aan de buitenkant van winkelcentrum Diemerpein."

Naar welke muziek luister je?
"Ik heb een brede smaak, maar luister vooral naar R&B, soul en Latin-house. Ik luister thuis en in de auto naar muziek."

Wat kan er beter in Diemen?
"Huisvesting voor jongeren. Mijn zoon van 26 heeft pas sinds enkele maanden een eigen woning in Diemen. Hij heeft heel lang op een geschikte woning moeten wachten. Er zijn jongeren die daarom uit Diemen verhuizen, terwijl zij hier helemaal niet weg willen."