Marian Mudder, 16 februari in De Omval.
Marian Mudder, 16 februari in De Omval.

Elke week

Boodschappenbus

Diemerplein 11.00 uur

Elke dinsdag en donderdag kunnen ouderen tussen 11.00 en 15.00 uur voor het doen van boodschappen op het Diemerplein gehaald en gebracht worden. Aanmelden de dag van tevoren via 020-6603300. Kosten € 1,50.

zaterdag 10 februari

'In de Vlaamsche Pot'

Theater de Omval 20.30 uur

Twintig jaar na de laatste aflevering van 'In de Vlaamsche Pot' brengt Theater van de Klucht een theaterversie van deze hilarische hitserie.

Koffieklets Historische Kring

De Schakel 11.00 uur

De Historische Kring Diemen is op zoek naar oude foto's. Misschien heeft u nog oude foto's van Diemen. Ook zijn er op dvd interviews te zien met oud-Diemenaren.

Repair Café

Zorgcentrum De Diem 14.15 uur

Reparateurs van het Repair Café zijn weer aanwezig om uw kapotte spullen te repareren. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee. Onze slogan: weggooien kan altijd nog! Een eigen bijdrage is niet verplicht.

zondag 11 februari

Robert Jan Stips - 'RJSolo'

Theater de Omval 20.30 uur

Robert Jan Stips speelde onder andere in Golden Earring, Supersister, NITS, Sweet d'Buster, Gruppo Sportivo, Transister en bij Freek de Jonge. Hij doet een greep uit zijn meer dan 300 liedjes en speelt en zingt ze in verrassende versies aan de piano.

Kerkdienst

De Ontmoeting 10.00 uur

Met viering Heilig Avondmaal en kinderkoor. Voorganger is ds. Van Osnabrugge.

Viering

Sint Petrus' Bandenkerk 10.30 uur

Woord- en communieviering met het Hagunnankoor. Voorganger is pastor H. Hartog.

dinsdag 13 februari

Naaiklusjesservice

Wijkcentrum het Noorderlicht 10.00 uur

Voor eenvoudige naaiklusjes zoals het aanzetten van een knoop, het naaien van een zoom, iets verstellen of iets dergelijks kan iedereen terecht in wijkcentrum Het Noorderlicht – Gruttoplein 2. Vrijwilliger Chernor (opleiding genoten op het gebied van kleding maken) is u graag van dienst.

'Wonder Wheel'

Theater de Omval 20.00 uur

Justin Timberlake en Kate Winslet bundelen hun krachten in de nieuwste film van Woody Allen, die zich afspeelt in het beroemde pretpark op Coney Island in de jaren vijftig. Zon, zee, carrousels en gangsters.

woensdag 14 februari

Aswoensdag

Sint Petrus' Banden Kerk
19.00 uur

Woord- en communieviering met het Stanzakoor, voorganger is pastor Han Hartog. Tijdens deze viering wordt iedereen in de kerk getekend met een kruisje met as van de verbrande gezegende palmtakjes van het afgelopen jaar.

Hormoonpraat

El'sina 19.00 uur

Een informatieve lezing over de overgang.

donderdag 15 februari

'Vivaldi Code Rood'

Theater de Omval 20.30 uur

Geïnspireerd op verschillende werken van Vivaldi ontwikkelde altvioliste Esther Apituley samen met regisseur en schrijver Ko van den Bosch 'Vivaldi Code Rood', een theaterconcert naar aanleiding van 'De Vier Jaargetijden'. € 17,50.

vrijdag 16 februari

Marian Mudder

Theater de Omval 20.30 uur

De voorstelling 'Sofasessies' is een pittige, komische, en openhartige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, dan wel had kunnen gebruiken. € 16,-.

zaterdag 17 februari

Gerard Alderliefste

Theater de Omval 20.30 uur

Gerard zingt en speelt zijn eigen liedjes of die van anderen. In het Frans en het Nederlands. En hij praat over partydrugs en verslaving. € 16,50.