SV Diemen boekte opnieuw overwinning.
SV Diemen boekte opnieuw overwinning. Foto: SV Diemen

SV Diemen klopt Spaarnwoude: 3-0

DIEMEN SV Diemen heeft de thuiswedstrijd tegen Spaarnwoude met 3-0 gewonnen. Bij rust was de stand 0-0.

SV Diemen stelde na rust de drie punten veilig. Maxim Stefels zette de ploeg van trainer Gerrie Breugem op voorsprong (1-0). Daarna werkte een speler van de bezoekers de bal in eigen doel: 2-0. Aanvaller Gianno dos Passos bepaalde de eindstand op 3-0.

SV Diemen, dat vorige week met 1-4 van VVH Velserbroek won, heeft in de laatste twee duels zes punten behaald. De ploeg heeft viertien punten uit dertien duels en staat op de elfde plaats van de ranglijst van de derde klasse C.

De Kennemers staat met dertien punten uit dertien wedstrijden op de twaalfde plaats, Spaarnwoude met negen punten uit twaalf duels op plaats dertien en VVH Velserbroek is hekkensluiter met acht punten uit dertien duels.

SV Diemen speelt zondag opnieuw een thuiswedstrijd. De ploeg ontvangt dan Schoten. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.