Afbeelding
Foto:

Johan van Overbeek


Eigenaar Absolute Delicious
35 jaar, inwoner van Diemen sinds 35 jaar

Wat voor bedrijf is Absolute Delicious?
"Absolute Delicious is een cateringbedrijf. Wij werken heel breed: van kleine partijen tot hele grote evenementen, zoals bijvoorbeeld in de Ziggo Dome. Ik werk voor diverse soorten opdrachtgevers: van privépersonen tot gemeenten en modehuizen. Het bedrijf bestaat 20 jaar, ik ben 10 jaar eigenaar. Het gaat momenteel goed met het bedrijf. Ik merk dat de economie aantrekt."

Je bent supporter van Ajax.
"Ik heb een seizoenkaart en ga met vrienden regelmatig naar uitwedstrijden in Nederland en het buitenland. Ik ben naar Ajax-Feyenoord geweest. Ik vond het gênant dat de landskampioen met elf man voor het doel ging hangen en niet durfde te voetballen. Ajax heeft terecht gewonnen."

Wat zijn je overige hobby's?
"Omdat ik veel weg ben voor mijn werk vind ik het prettig om als ik vrij ben bij mijn gezin te zijn. Mijn vrouw Sanne en ik hebben een zoon, Luke, hij is vijf jaar. Wij krijgen in de zomer een tweeling. Reizen is onze gezamenlijke passie. Wij zijn samen met Luke al op veel plekken geweest, zoals Brazilië, China en Jordanië."

Ga je vaak uit?
"Niet veel meer. Vroeger kwam ik vaak in 't Pandje. En als ik er af en toe kom is het erg gezellig en tref ik er veel bekenden. Ik kom ook weleens in Cheers. Dat vind ik een gezellige zaak en een aanwinst voor Diemen."

Hoe ervaar je Diemen?
"Ik vind het hier prima wonen. Ik vind het belangrijk dat Amsterdam dichtbij ligt. Wij hebben hier uitstekend openbaar vervoer en je kunt de auto ook makkelijk kwijt. De voorzieningen zijn hier goed. Winkelcentrum Diemerplein krijgt steeds meer allure en als je iets van de gemeente nodig hebt, ga je naar het gemeentehuis en word je snel en goed geholpen."