Start inschrijving tennisles ATVD

DIEMEN De inschrijving voor tennislessen bij de tennisclub ATVD is gestart. Inschrijven kan tot 19 februari.

Tennisliefhebbers die lid willen worden zijn van harte welkom. Ze kunnen zich ook inschrijven voor de tennislessen. Ook voor jeugdleden is er veel te doen bij ATVD.

ATVD is een gezellige club met een kleine zeshonderd enthousiaste leden. In tegenstelling tot veel clubs in Amsterdam, is er nog ruimte voor nieuwe leden. ATVD heeft een schitterend tennispark met negen verlichte gravelbanen, een miniĀ­court en een zonnig terras aan de Willem de Zwijgerlaan. Vier deskundige en gediplomeerde tennisleraren geven dagelijks tennisles.

Activiteiten

Het hele jaar door zijn er bij ATVD veel activiteiten, zoals een voorjaars- en najaarscompetitie, tossavonden, laddercompetitie, spelletjesmiddagen voor de jeugd op dinsdag en woensdag, clubkampioenschappen, gezelligheidstoernooien en elke dag vrij spelen vanaf 09.00 uur.

Op het door Decathlon gesponsorde open toernooi eind juni komen altijd honderden tennissers uit de omgeving af.

Informatie: www.atvd.nl.


SV Zeeburg loopt in op koploper

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen DSS met 12-28 gewonnen.

SV Zeeburg startte goed en nam al snel een 1-7 voorsprong. Bij rust leidde de ploeg uit Diemen met 4-16. In de tweede helft speelde SV Zeeburg minder overtuigend, maar de zege kwam geen moment in gevaar: 12-28.

Geel Zwart, de koploper in de hoofdklasse, verloor verrassend voor eigen publiek van Cometas: 30-33. Geel Zwart heeft na 15 duels 27 punten. SV Zeeburg is twee punten op Geel Zwart ingelopen. De ploeg uit Diemen heeft na 15 wedstrijden 23 punten. SV Zeeburg speelt zondag thuis tegen Westfriesland. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 11.30 uur. Het zal een zwaar duel worden, want de bezoekers hebben na 15 duels 20 punten en staan op de derde plaats.