'Happy End', donderdag 4 en dinsdag 9 januari in Theater de Omval.
'Happy End', donderdag 4 en dinsdag 9 januari in Theater de Omval.

Zondag 31 december

Kerkdienst

10.00 uur | De Ontmoeting

Voorganger ds. B. Sneep uit Amstelveen. Er is dit jaar geen dienst op oudejaarsavond.

Viering

10.30 uur | Sint Petrus'
Bandenkerk

Woord- en communieviering met samenzang. Voorganger is pastor H. Hartog.

Woensdag 3 januari

Mindfulnesstraining

10.00 uur | Praktijk voor
oefentherapie Diemen

Volg de achtweekse mindfulnesstraining. Kijk op www.oefentherapiediemen.nl.

Donderdag 4 januari

Nieuwjaarsbijeenkomst
PCOB Diemen

15.30 uur | De Schakel

PCOB Diemen nodigt leden en andere belangstellenden van harte uit voor de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst van 15.30 tot 17.30 uur.

'Happy End'

20.00 uur | Theater de Omval

De nieuwste film van tweevoudig Gouden Palm-winnaar Michael Haneke met Isabelle Huppert en Jean-Louis Trintignant. Drama over Europese identiteit en de wijze waarop we via technologie verbinding zoeken.

Zaterdag 6 januari

Repair Café in 't Kruidvat

14.00 uur | Huis van de Buurt
't Kruidvat

Repair Café in het huis van de buurt 't Kruidvat van 14.00 uur tot 16.30 uur. Wij zijn er voor reparaties aan kleinhuishoudelijke apparaten, speelgoed en elektronische apparatuur.

Nieuwjaarsbijeenkomst
SV Diemen

14.30 uur | Clubgebouw
SV Diemen

Voorzitter Henk van der Weele houdt zijn nieuwjaarstoespraak. Twee bijzondere wedstrijden: het eerste zondagteam speelt tegen een selectie van spelers die vroeger voor zondag 1 uitkwamen. Het eerste zaterdagteam speelt tegen de veteranen.

Zondag 7 januari

Peuterfestival

10.30 uur | Theater de Omval

Het peuterfestival is speciaal voor kinderen vanaf twee jaar. Grand Café Blauw wordt omgetoverd tot één grote speelplaats, waar kinderen zich onder andere kunnen verkleden, schminken, door tunnels heen kruipen en vissen uit een heuse waterbak. Voor de ouders is er natuurlijk plaats om te genieten van heerlijke koffie. Om 10.30 uur speelt de uitverkochte voorstelling 'Nijntje op de fiets' van Marianne van Houten. Om 15.00 uur speelt Pim & Pom de voorstelling 'Fieperdepiep'.

Toren van Geluid 'Fieperdepiep'

15.00 uur | Theater de Omval

Jeugd 3+. Fiep, de buurkat, is vandaag 100 jaar geworden. Dat gaan Pim en Pom natuurlijk vieren met een feestelijke theatervoorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Vol met muziek en vrolijke liedjes. En de kinderen doen gezellig mee! Maar hoe doe je dat eigenlijk, een groot feest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt. Na de voorstelling is er tijd voor een high five of een foto. Het is een bijzondere dag, 99 ballonnen en 1 taart. Een heleboel kaarsjes, speciaal voor haar bewaard. Prijs: € 10,-.

Viering Drie Koningen

10.30 uur | Sint Petrus'
Bandenkerk

Eucharistieviering met het Hagunnankoor. Voorganger is pastor A. Tönis.

Maandag 8 januari

Nieuwjaarsreceptie
gemeente Diemen

20.00 uur | Theater de Omval

De receptie duurt van 20.00 tot 21.30 uur. Burgemeester Erik Boog houdt zijn nieuwjaarstoespraak en maakt de winnaar van de Wensboomactie bekend. Kinderburgemeester Nilaya Holwijn maakt de winnaar van de Kinderwensboomactie bekend.

En verder

Expositie

Zorgcentrum De Diem

Larisa Volodimerova exposeert tot en met 29 januari met 55 schilderijen.