Nieuwjaars-receptie gemeente in De Omval

DIEMEN De nieuwjaarsreceptie van de gemeente wordt op maandag 8 januari gehouden in Theater de Omval. De receptie duurt van 20.00 tot 21.30 uur.

Inwoners van Diemen kunnen tijdens de receptie elkaar de beste wensen overbrengen. Uiteraard zijn er hapjes en drankjes. Ook is er livemuziek.

Burgemeester Erik Boog zal tijdens de receptie zijn nieuwjaarstoespraak houden. Hij zal terugblikken op het huidige jaar en vooruit kijken naar het jaar 2018.

De burgemeester zal tevens de prijswinnaar van de Wensboomactie bekendmaken. Kinderburgemeester Nilaya Holwijn zal de winnaar van de Kinderwensboomactie bekendmaken.


SV Diemen houdt nieuwjaars-bijeenkomst

DIEMEN SV Diemen houdt op zaterdag 6 januari de nieuwjaarsreceptie in het clubgebouw op Sportpark De Diemen. De receptie begint rond 14.30 uur, het clubgebouw is al om 13.00 uur open.

Er vinden twee bijzondere voetbalwedstrijden plaats. Het eerste zondagteam van SV Diemen speelt tegen een selectie van spelers die vroeger voor zondag 1 uitkwamen. Het eerste zaterdagteam speelt tegen de veteranen.

Leden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om elkaar een goed en gezond 2018 toe te wensen. Voorzitter Henk van der Weele zal tijdens de receptie een nieuwjaarstoespraak houden.


Receptie van ouderenbond PCOB

DIEMEN De afdeling Diemen van ouderenbond PCOB houdt op donderdag 4 januari een nieuwjaarsbijeenkomst.

De bijeenkomst vindt plaats in De Schakel in de Burgemeester Bickerstraat 46A en duurt van 15.30 tot 17.00 uur.