Dames van SV Zeeburg winnen bij VZV

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd in het Noord-Hollandse 't Veld tegen VZV met 24-28 gewonnen. De handbalsters uit Diemen gaan als nummer twee van de zaalcompetitie de winterstop in.

SV Zeeburg kan terugkijken op een goede eerste helft van de competitie. Koploper Geel Zwart heeft na elf duels 22 punten en lijkt ongenaakbaar. SV Zeeburg is voorlopig 'the best of the rest'. De ploeg van coach Doug van Leeuwen heeft na elf duels vijftien punten.

De dames van SV Zeeburg komen op zondag 7 januari weer in actie. De ploeg gaat dan op bezoek bij Tornado. De wedstrijd in Heerhugowaard begint om 13.30 uur.


Dames van Smashing '72 winnen

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de uitwedstrijd tegen Madjoe overtuigend gewonnen: 0-4.

De ploeg van coach Nicole de Lange toonde zich in Enkhuizen veel sterker dan de thuisclub. De setstanden waren 18-25, 18-25, 9-25 en 7-25. Smashing '72 heeft na elf duels 34 punten en staat op de derde plaats van de promotieklasse A.

De dames genieten nu van een korte winterstop en komen op zaterdag 13 januari weer in actie. Smashing '72 ontvangt dan Dinto. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 17.00 uur. Het wordt een belangrijk duel, want Dinto heeft evenveel punten als Smashing '72.


Dames De Meeuwen geklopt

DIEMEN Het eerste damesteam van De Meeuwen heeft de uitwedstrijd tegen DWT met 8-5 verloren.

De waterpoloploeg uit Diemen staat op de tiende plaats van de eerste klasse A. De ploeg heeft na elf competitieduels vijf punten.

De Meeuwen hervat de competitie op zaterdag 20 januari met een uitduel tegen Het Y. De wedstrijd in Amsterdam begint om 18.30 uur.