Nederlaag voor dames van De Meeuwen

DIEMEN Het eerste damesteam van De Meeuwen heeft zaterdagavond voor eigen publiek met 6-11 verloren van ZV De Zaan.

De dames ontmoetten in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran een sterke opponent. ZV De Zaan staat tweede op de ranglijst van de 1e klasse A. De bezoeksters bleken sterker dan De Meeuwen.

Het waterpoloteam uit Diemen heeft het dit seizoen lastig. De Meeuwen heeft na tien competitieduels vijf punten en staat op de tiende plaats van de ranglijst. Zaterdagavond 16 december speelt De Meeuwen een uitwedstrijd tegen DWT. De wedstrijd in Haarlem begint om 20.50 uur.

DWT staat met negen punten uit tien duels op de negende plaats; de dames van De Meeuwen hopen op een goed resultaat.


Nederlaag Smashing '72

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de uitwedstrijd tegen Move met 3-1 verloren.

Smashing '72 startte goed en won de eerste set met 23-25. Daarna sloeg de ploeg uit Edam toe en won drie sets op rij: 25-15, 25-16 en 25-22. Smashing '72 staat nu op de vierde plaats van de promotieklasse A.

De ploeg van coach Nicole de Lange speelt op vrijdag 15 december een uitwedstrijd tegen Madjoe. De wedstrijd in sporthal De Drecht in Enkhuizen start om 21.00 uur.


SV Diemen speelt thuis tegen SDZ

DIEMEN SV Diemen speelt zondagmiddag 17 december een thuiswedstrijd tegen SDZ. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.

Trainer Gerrie Breugem en zijn selectie hadden zondag onverwachts een vrije dag. De KNVB had vanwege het slechte weer het volledige amateurvoetbal afgelast.

SV Diemen moet zondag aan de bak, want SDZ is koploper in de derde klasse C. De ploeg heeft na tien duels 23 punten.