Eveline Snel en Valentijn van Horn.
Eveline Snel en Valentijn van Horn.

Vroom Optiek viert feest

DIEMEN Weken lang was het spannend. Wat houdt Project V toch in? Welk evenement wordt er georganiseerd op 16 december 2017? Het is eindelijk bekend geworden: "Vroom Optiek viert feest", zeggen eigenaren Eveline Snel en Valentijn van Horn.

Op 16 december is iedereen van 10.00 tot 16.00 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje in de vernieuwde winkel aan de Ouddiemerlaan 16. Jong en oud kan grabbelen voor kortingen tot 50 procent. Echte geluksvogels gaan zelfs naar huis met een gratis bril.

"We hebben heel veel te vieren", zeggen de enthousiaste ondernemers. "Wij beschikken nu over de Yuniku. Dat is een speciaal apparaat waarbij we 3D-geprinte brillen kunnen aanmeten. Daarnaast hebben we 250 kinderbrillen op voorraad. Doordat we snel kunnen beschikken over glazen met sterkte kunnen de brillen dezelfde dag al klaar zijn."

Passie

Tijdens de feestelijke dag kunnen mensen kennismaken met Eveline en Valentijn. De nieuwe eigenaren van de winkel hebben passie voor hun vak. Dat stralen ze ook uit. "We luisteren naar onze klanten en proberen hen in een huiselijke sfeer zo goed mogelijk te adviseren." De ervaren ondernemers zijn blij met de nieuwe uitstraling van de optiekzaak. "We zijn helemaal klaar voor de toekomst", zeggen ze. De afgelopen weken zetten ze de puntjes op de i in hun winkel en zorgden voor de nodige promotie. "Met de campagne 'Project V' wilden we mensen nieuwsgierig maken. En dat is gelukt!"

Overal was Project V te zien: in de krant, op social media, langs de weg, bij de glasbakken, op geheimzinnige flyers. En dan nu de ontknoping. "Op 16 december is het van 10.00 tot 16.00 uur feest, of beter gezegd 'Project Veest' bij Vroom Optiek. Kom gerust langs", aldus Eveline en Valentijn.