SV Zeeburg wint bij Cometas: 21-24

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen Cometas met 21-24 gewonnen. Bij rust leidde de thuisclub met 8-10.

SV Zeeburg hield de defensie dicht en speelde offensief doeltreffend.

SV Zeeburg heeft na negen duels dertien punten en staat op de tweede plaats. KSV, dat tot afgelopen weekeinde de tweede plaats met SV Zeeburg deelde, verloor voor eigen publiek met 21-22 van DSS en staat nu derde. SV Zeeburg speelt zondagmiddag 10 december thuis tegen US. US staat op de vijfde plaats. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 15.00 uur.

Nederlaag voor dames Smashing '72

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de thuiswedstrijd tegen Dinto met 2-3 verloren.

De volleybalsters uit Diemen wonnen de eerste set met 25-22. De bezoeksters kwamen langszij door de tweede set met 15-25 te winnen. Smashing '72 won de derde set met 25-21. Daarna sloegen de bezoekers toe en wonnen de vierde set met 17-25 en de beslissende vijfde set met 12-15.

Smashing '72 staat met 28 punten uit negen duels op de tweede plaats van de promotieklasse A. Smashing '72 gaat op zaterdag 9 december op bezoek bij Move. De wedstrijd in Edam begint om 17.00 uur.

Winst voor teams De Meeuwen

DIEMEN De heren van De Meeuwen hebben voor eigen publiek met 7-6 van Het Y gewonnen. Dames 1 boekte de eerste overwinning in de competitie. De ploeg was voor eigen publiek sterker dan ZPC Woerden: 6-5.

Het eerste herenteam van De Meeuwen staat op de derde plaats van de derde klasse B. De dames staan tiende in de eerste klasse A. De heren komen pas in januari weer in actie. Het eerste damesteam speelt op zaterdag 9 december thuis tegen ZV De Zaan. De wedstrijd begint om 21.15 uur.