SV Diemen verliest van Bloemendaal

DIEMEN SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen Bloemendaal met 3-2 verloren. Bij rust leidde de ploeg van trainer Gerrie Breugem met 0-2. Beide treffers van SV Diemen werden gemaakt door Marco Moelee.

Breugem: "Toen wij bij rust met 0-2 voor stonden dacht iedereen dat wij de wedstrijd zouden gaan winnen. De oorspronkelijke scheidsrechter belde af omdat hij met autopech langs de kant van de weg stond. De scheidsrechter die inviel heeft veel invloed op het resultaat van de wedstrijd gehad. Bloemendaal kreeg een penalty die door Jeffrey Meering werd gestopt. De scheidsrechter liet de penalty overnemen omdat Jeffrey te vroeg had bewogen. Dan kun je per weekeinde in het amateurvoetbal wel honderden strafschoppen laten overnemen. En iedereen weet dat ik het zelden over de scheidsrechter heb."

SV Diemen staat nu op de laatste plaats in de derde klasse C. De ploeg heeft na negen competitieduels zeven punten. VVH Velserbroek heeft eveneens zeven punten, maar heeft een beter doelsaldo dan SV Diemen. SV Diemen speelt zondag thuis tegen ZSGOWMS. De wedstrijd begint om 14.30 uur.


Nederlaag teams De Meeuwen

DIEMEN Het eerste heren- en damesteam van De Meeuwen hebben beide hun competitieduel verloren.

De heren gingen in de uitwedstrijd tegen HZC de Robben met 8-5 onderuit. De dames verloren met 11-6 bij Oceanus.

Het eerste herenteam staat met twaalf punten uit zes duels op de vierde plaats van de derde klasse A. De dames staan voorlaatste in de eerste klasse A. De dames hebben na acht wedstrijden twee punten.


Smashing wint

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de uitwedstrijd tegen Wham Wham met 1-3 gewonnen.

De setstanden waren 22-25, 25-20, 26-28 en 12-25. Smashing' 72 is na een serie goed resultaten gestegen op de ranglijst van de promotieklasse A. De ploeg van coach Nicole de Lange staat op de tweede plaats.