Overval

Vervolg van voorpagina.

Van der Ploeg: "Het personeelslid dat bedreigd is, is enorm geschrokken. Wij hebben procedures om hiermee om te gaan. We spreken vaak met haar en hebben ook Slachtofferhulp ingeschakeld."

De Albert Heijn op Campus Diemen Zuid trekt veel klanten, geeft Van der Ploeg aan. De zaak ligt vlak bij station Diemen-Zuid en dicht bij de woonwijken in Diemen-Zuid. "Ik schat dat zo'n vijftig procent van onze klanten op de campus woont. Daarnaast komen hier veel buurtbewoners. Mensen die uit de trein of metro zijn gestapt lopen hier naar binnen om boodschappen te doen."

Signalement

De politie beschikt over het volgende signalement van de overvaller. Het gaat om een donkergetinte man met een lang postuur. Hij was gekleed in een zwart/grijze jas met capuchon (paarskleurig aan de binnenkant), zwarte broek met witte opdruk op de achterzijde en een blauw/grijze reflecterende zonnebril. Hij droeg een schoudertas met witte opdruk, vermoedelijk van het merk Duffel. De politie verzoekt getuigen of mensen die over meer informatie beschikken contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.


Jongerenraad organiseert feest in Theater de Omval

DIEMEN Diemen Represent is de naam van het feest dat de jongerenraad van Diemen op zaterdag 2 december in Theater De Omval organiseert.

Het feest duurt van 20.30 tot 00.30 uur en is bestemd voor jongeren uit Diemen van elf tot en met vijftien jaar. De toegang is gratis, maar er is een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol.

Er zijn die avond optredens van Whipcream, Thomas Mendell, Nigel Dymez en Sico Vox. Bezoekers mogen geen alcohol drinken en niet roken. Het gebruik van drugs is uiteraard verboden.

De jongerenraad bestaat uit jongeren in Diemen die gevraagd en ongevraagd advies geven aan het college van B en W en de gemeenteraad. Meer informatie is te vinden op de website www.jongerenvandiemen.nl.