Het Haarlem Pianotrio, zondag 26 november in De Hoop.
Het Haarlem Pianotrio, zondag 26 november in De Hoop. Foto: Kamermuziek in De Hoop

Vrijdag 24 november

'Vreemde vogels'

20.30 uur | Theater de Omval

De zevende show van Enge Buren. Vol muziek, humor en cabaret. Een zoektocht naar vreemde vogels binnen de muziekindustrie, de showbizz maar ook in het dagelijks leven.

Wat wil jij doen
in OBA Diemen?

10.00 uur | OBA Diemen

Wil je iets organiseren, ergens meer over weten of iemand ontmoeten? Praat tijdens deze bijeenkomst over de mogelijkheden in OBA Diemen en deel je idee.

Lezing Sanne van Heijst

18.45 uur | OBA Diemen

Sanne van Heijst geeft een lezing over het boek 'Philips-meisje van Kamp Vught'. Dit boek is het verhaal van de joodse Gerda Nothmann die als twaalfjarige vluchteling in 1939 zonder ouders vanuit Berlijn naar Nederland kwam.

Zaterdag 25 november

Anne Neuteboom - 'Weg'

20.30 uur | Theater de Omval

Anne is winnares van de Jury & Publieksprijs Cameretten 2015 en een millennial. Dat belooft wat.

Zondag 26 november

Postzegelbeurs

10.00 uur | De Schakel

Filatelieclub De Zegelaars. Handelaren en 5- en 10-centsboeken zijn volop aanwezig. Ook kunt u advies krijgen over uw 'vergeten' verzameling albums. Entree voor niet-leden is € 1,-. Informatie: 020-6942002.

Kerkdienst

10.00 uur | De Ontmoeting

Voorganger drs. E.E. Aarsen-Schiering uit Amsterdam. Het is de laatste zondag van het kerkelijk jaar. In deze herinneringsdienst gedenken wij de overledenen van het afgelopen jaar.

Viering Christus Koning

10.30 uur | Sint Petrus'
Bandenkerk

Eucharistieviering van het hoogfeest Christus Koning met het Allegriakoor. Voorganger is pastor A. Tönis. Met deze viering op de 34ste zondag door het jaar, sluiten wij het liturgisch kerkelijk jaar.


Concert Haarlem Pianotrio

15.00 uur | Schuilkerk De Hoop

Het Haarlem Pianotrio bestaat uit Eduardo Paredes, viool; Isabel Vaz, cello en Daan Treur, piano. Op het programma staan Joaquin Turina: Circulo, Opus 91 / Pyotr Illyich Tchaikovski: Seasons (selectie) / Antonin Dvorak: Dumky Trio.

Sinterklaasfilm

15.00 uur | Theater
de Omval

In 'Waar is het paard van Sinterklaas?' is Winky Wong het gelukkigste meisje ter wereld omdat ze voor het paard van Sinterklaas mag zorgen.

Dinsdag 28 november

'Loveless'

14.00 & 20.00 uur | Theater de Omval

Boris en Zhenya liggen in een scheiding. Ze worden volledig opgeslokt door hun eigen bestaan en geen van beiden lijkt nog oog te hebben voor Alyosha, hun 12-jarige zoon. Totdat hij verdwijnt.

Woensdag 29 november

Bingomiddag

14.15 uur | Zorgcentrum De Diem

Aanvang 14.30 uur, de zaal is open v.a.14.15 uur. Deelnemen kost € 2,50 p.p., voor bewoners is dat € 1,50 p.p.

Merel Baldé en Tim Teunissen

20.30 uur | Theater de Omval

Twee knettergoede, totaal verschillende solo-voorstellingen voor de prijs van één! Merel Baldé grijpt je bij de lurven in 'Trek 't uit'. Tim Teunissen neemt je mee in een caleidoscopische rollercoaster van komische en ontroerende personages.

Proefles afrodance

17.00 uur | De Nieuwe Kring

Bij dansschool OnPoint gaat Aron Norbert afrodance geven. 29 november en 6 december kunnen er gratis proeflessen afrodance gevolgd worden: 17.00 uur Afro kids (7-10 jaar) en 18.00 uur Afro teens (11 – 17 jaar).

Donderdag 30 november

'Un Beau Soleil Interieur'

20.00 uur | Theater de Omval

Een sfeervolle en weemoedige romantische komedie met Juliette Binoche. Over de relaties van een vrouw van in de vijftig, onlangs gescheiden en op zoek naar een zinvolle liefde.