SV Zeeburg incasseert nederlaag

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft de uitwedstrijd tegen KSV met 23-17 verloren.

SV Zeeburg had in de eerste helft moeite met de 6-0 verdediging van KSV. De thuisclub was eveneens effectiever in de afronding dan de bezoeksters uit Diemen. Bij rust leidde KSV met 9-6.

Afronding

Hoewel de verdediging van SV Zeeburg goed stond, lukte het de ploeg ook in de tweede helft niet om aanvallend goed te spelen. Er werden te veel individuele acties gemaakt in plaats van samen te werken als een team en de afronding was niet goed. SV Zeeburg slaagde er niet in de wedstrijd naar zich toe te trekken en verloor met 23-17.

SV Zeeburg staat op de tweede plaats van de hoofdklasse E van de zaalcompetitie. De ploeg heeft na zeven duels elf punten. Koploper Geel Zwart blijft uitstekend presteren en heeft na zeven duels het maximumaantal van veertien punten.

Topper

Zaterdagavond staat de topper SV Zeeburg-Geel Zwart op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal Diemen en begint om 19.20 uur.