De Diemer Harmonie geeft 12 november haar najaarsconcert.
De Diemer Harmonie geeft 12 november haar najaarsconcert.

Vrijdag 10 november

René van Meurs

20.30 uur | Theater de Omval

De voorstelling 'Ik beloof niks' zou zo weer een avond vol mooie verhalen, rake grappen, improvisatie en een flink tempo kunnen worden, maar René belooft niks.

Filmavond

19.30 uur | De Ontmoeting

De film 'As It Is In Heaven' wordt vertoond. De film start om 20.00 uur. Na de film is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

10 en 11 november

Actie Wereldwinkel

10.00 uur | Diemerplein

Iedere vrijdag en zaterdag staat de winkelwagen bij de apotheek met veel artikelen uit verre landen. De jubileumactie i.s.m. Unicef, 'Geef een schooltas aan Syrische kinderen', duurt nog t/m 5 december.

zaterdag 11 november

Lezing bij de HKD

14.00 uur | De Schakel

Lezing over textielrestauratie door mevrouw Corrie Swinkels-Verwer. Zij vertelt over haar werk in het Rijksmuseum en toont een deel van haar uitgebreide verzameling textiel. Gratis toegang voor iedereen, ook niet-leden HKD.

Repair Café

14.15 uur | Zorgcentrum De Diem

Elke tweede zaterdag van de maand zijn de reparateurs van het Repair Café aanwezig om kapotte spullen te repareren. Een eigen bijdrage is niet verplicht.

Weet je nog wel

20.30 uur | Theater de Omval

Maaike Widdershoven, Tony Neef en Ruud Bos vormen een hartverwarmend trio dat het publiek met hun programma een onvergetelijke avond bezorgt. Een ode aan het Nederlandse cultuurgoed met tijdloze liedjes en verhalen uit hun rijke beroepsleven.

Zondag 12 november

BeeBall

10.00 uur | Sportcentrum Duran

BeeBall-ochtend voor kinderen vanaf 4 jaar. Er zijn drie BeeBalltrainingen: 12 november, 26 november en 10 december. Informatie: info@tiw-survivors.nl.

Kerkdienst

10.00 uur | De Ontmoeting

Voorganger Mevr. A. Schage-Buitenbos. Er is een kinderdienst en opvang voor de jongste kinderen. Tijdens het koffiedrinken is Het Elsengroen (cadeauwinkel van de wereld) aanwezig met een kraam.

Viering

10.30 uur | Sint Petrus'
Bandenkerk

Woord- en Communieviering in teken van de diaconie, met het Hagunnankoor. Voorganger is pastor H. Hartog.


Diemer Harmonie

14.00 uur | Theater de Omval

Het jaarlijkse najaarsconcert, thema: 'Reis door de tijd'. Kaarten aan de zaal of reserveer via penningmeester@diemerharmonie.nl.

Dinsdag 14 november

'Walk With Me'

14.00 & 20.00 uur |
Theater de Omval

Film over de wereldberoemde boeddhistische leermeester Thich Nhat Hanh. Hij woont samen met andere zenboeddhistische monniken en nonnen in Plum Village, Zuid-Frankrijk.

Donderdag 16 november

'Manifesto'

20.00 uur | Theater de Omval

Dertien scènes, dertien manifesten en dertien keer Cate Blanchett. Beeldend kunstenaar en regisseur Julian Rosefeldt putte uit meer dan vijftig manifesten van beeldend kunstenaars, denkers, regisseurs en andere intellectuelen om met 'Manifesto' een humoristisch beeld te schetsen van de constante schreeuw om verandering.

Vrijdag 17 november

'Houston we've got a problem'

20.30 uur | Theater de Omval

Er kan veel in het theater, zo niet álles… maar sciencefiction, daar brandt niemand zich aan. Zeg dat tegen Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders en zij nemen je mee op reis tot ver buiten de dampkring. Laat je in een duizelingwekkende baan rond de aarde slingeren, verlies jezelf in zwarte gaten en kom los van je stoel in deze zwaartekrachtloze komedie.