Gerrie Breugem, trainer van SV Diemen, is teleurgesteld.
Gerrie Breugem, trainer van SV Diemen, is teleurgesteld. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen speelt gelijk bij SV Ouderkerk

DIEMEN SV Diemen heeft in de uitwedstrijd tegen SV Ouderkerk met 3-3 gelijkgespeeld. Bij rust was de stand 2-2.

SV Diemen kwam na 25 minuten op voorsprong door een treffer van Gianno dos Passos. Nadat SV Ouderkerk twee keer had gescoord, maakte Tommy Gans gelijk via een schitterende vrije trap. Na de hervatting miste Peter Kroese namens SV Diemen een strafschop. Een speler van de thuisclub ontving een rode kaart. Marco Moelee zette SV Diemen op een 2-3 voorsprong en SV Diemen dacht de punten binnen te hebben. Maar in blessuretijd kreeg de thuisclub een penalty die langs doelman Jeffrey Meering werd geschoten. SV Diemen-trainer Gerrie Breugem is teleurgesteld. "Ik vind SV Ouderkerk een heel matige ploeg. Wij hadden moeten winnen. Wij speelden in de tweede helft een tijd tegen tien man en hebben ook kansen gecreƫerd, die wij niet hebben benut. Het was jammer dat wij die strafschop tegen kregen. Keeper Jeffrey Meering heeft het overigens goed gedaan." SV Diemen heeft na zeven duels zeven punten. Komend weekeinde is SV Diemen vrij.