Dames van SV Zeeburg spelen gelijk: 24-24

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft in de uitwedstrijd tegen SEW met 24-24 gelijkgespeeld. Het betekende het eerste puntverlies voor de handbalploeg uit Diemen.

Coach Doug van Leeuwen gaf zijn speelsters de opdracht mee om de wedstrijd in Wognum geconcentreerd te beginnen. SV Zeeburg begon goed en nam een voorsprong van enkele punten. De ploeg van SEW reageerde goed en wist eveneens het doel te vinden. Net als in voorgaande duels verslapte SV Zeeburg in het tweede deel van de eerste helft. Daarnaast kreeg de ploeg uit Diemen een tijdstraf. De thuisclub maakte hier gebruik van en deed er een schepje bovenop. Bij rust leidde SEW met 13-10.

SV Zeeburg startte goed aan de tweede helft en kwam binnen tien minuten langszij. De defensie van de bezoeksters speelde echter niet zo sterk als tijdens de laatste wedstrijden. De wedstrijd bleef gelijk op lopen. In de laatste minuut kregen beide teams nog een kans. Die twee kansen werden echter niet benut.

SV Zeeburg heeft na vijf duels negen punten en staat op de tweede plaats van de hoofdklasse van de zaalcompetitie. Geel Zwart heeft na vijf duels tien punten en is lijstaanvoerder. SV Zeeburg speelt op zondag 12 november een thuiswedstrijd tegen VOC in Sporthal Diemen. De wedstrijd begint om 13.10 uur. VOC heeft na vijf competitiebeurten vier punten en staat op de achtste plaats.


Beeball in Duranhal

DIEMEN Honk- en softbalvereniging TIW- Survivors houdt op zondagochtend 12 november in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran in Diemen-Zuid een Beeball-training voor kinderen vanaf vier jaar. De training duurt van 10.00 tot 11.00 uur.

Kinderen dienen sportkleding en sportschoenen zonder zwarte zool mee te nemen. BeeBall is een stoer en leuk spel voor jongens en meisjes. Door de kleine teams en eenvoudige spelregels worden kinderen volledig bij het spel betrokken en zijn ze volop in beweging. Bij BeeBall staan teamgeest en sportiviteit voorop. Ook op zondag 26 november en zondag 10 december zijn er Beeball-trainingen. Voor meer informatie: info@tiw-survivors.nl.