Intocht van Sinterklaas

Vervolg van voorpagina.

Op het Diemerplein is er voor iedereen gratis koffie, thee en warme chocolademelk. Tussen 12.00 en 13.00 uur kunnen de kinderen met Sinterklaas op de foto. De foto's kunnen worden gedownload via de Facebookpagina van winkelcentrum Diemerplein. Van 13.00 uur tot ongeveer 13.30 uur maakt de Sint nog een rondleiding door het winkelcentrum Diemerplein.


Wat houdt Project V in?

DIEMEN Geheimzinnige zwart-witte borden met een grote 'V' zijn vanaf begin deze week te zien op diverse plekken in Diemen.

Op straat en op social media wordt volop gespeculeerd over wat het precies is. Er gaat op zaterdag 16 december van dit jaar een evenement plaatsvinden in Diemen, dat is zeker. "We houden alleen nog even geheim wat en ter ere waarvan", aldus de organisatie. Enthousiaste mannen en vrouwen zijn druk bezig met de voorbereidingen. "Het moet een leuk feestje worden, voor iedereen." Het enige dat ze willen verklappen is dat er op een ludieke, positieve en feestelijke manier wordt stilgestaan bij een mijlpaal in Diemen. "We houden de spanning er graag in en op social media zullen we regelmatig een tipje van de sluier oplichten."

Project V Diemen is te volgen via op Facebook en Instagram.


Ontmoetings-borrel in Blauw

DIEMEN Diemenvoorelkaar houdt op woensdag 15 november een ontmoetingsborrel in grand-café Blauw. Die duurt van 19.00 tot 21.30 uur.

Het is een toegankelijke manier om nieuwe contacten te leggen. De borrel is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar nieuwe contacten om samen iets te ondernemen en/of een gemeenschappelijke passie te delen. Wie weet vindt iemand er een wandelmaatje of iemand met dezelfde liefde voor beeldhouwen. De borrel is voor jong en oud.

Aanmelden kan tot uiterlijk 9 november telefonisch via 020-3144700 (op ma t/m do tussen 9.30 en 12.30 uur) of door een e-mail te sturen naar info@diemenvoorelkaar.nl. Prijs: €3,50 voor deelname, één consumptie en borrelhapjes.