Fel duel om de bal.
Fel duel om de bal. Foto: Trudy Kroese

SV Diemen verliest thuisduel

DIEMEN SV Diemen heeft de thuiswedstrijd tegen SV United DAVO met 1-4 verloren. Bij rust was de stand 1-1. Bright Owusu maakte het doelpunt van SV Diemen.

Gerrie Breugem, de trainer van SV Diemen, is onder de indruk van het spel van SV United DAVO. "Dat is een heel sterke ploeg die naar ik verwacht bij de eerste twee zal eindigen. Nadat SV United DAVO op voorsprong was gekomen, hebben wij in de laatste twintig minuten van de eerste helft goed gespeeld. Bright Owusu maakte gelijk na een mooie pass van Marco Moelee."

SV United DAVO maakte het karwei na rust effectief af en won met 1-4.

SV Diemen heeft na zes duels zes punten en staat op de elfde plaats van de derde klasse C. Maar liefst zeven ploegen hebben zes punten. Hekkensluiter Bloemendaal heeft vijf punten.

Bekerduel

SV Diemen speelde afgelopen donderdag een bekerduel in de eerste knock-outfase. De ploeg ging op bezoek bij SV Ouderkerk. De wedstrijd eindigde in 3-3, waarna strafschoppen de beslissing moesten brengen. SV Ouderkerk bleek trefzeker vanaf elf meter. Dit betekende dat SV Diemen is uitgeschakeld in het bekertoernooi. SV Diemen gaat zondag opnieuw op bezoek bij SV Ouderkerk. De wedstrijd begint om 14.00 uur Het betreft een echte streekderby. SV Diemen en SV Ouderkerk zijn de laatste seizoenen steeds bij elkaar ingedeeld. In het seizoen 2014-2015 streden de clubs om de titel in de vierde klasse. Er was toen een beslissingsduel nodig. Het zinderende beslissingsduel op het veld van Roda '23 in Bovenkerk werd toen met 1-0 gewonnen door SV Diemen.