Dames SV Zeeburg winnen opnieuw

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft ook de vierde competitiewedstrijd gewonnen. De handbalsters uit Diemen waren voor eigen publiek veel sterker dan DSS: 25-13.

SV Zeeburg stond na tien minuten spelen met 7-2 voor. Daarna ging SV Zeeburg mee in het trage spel van DSS en verloor de focus. Bij rust leidde de ploeg uit Diemen met 8-5.

SV Zeeburg speelde na de hervatting beter. De verdediging van de thuisclub stond net als tijdens de afgelopen wedstrijden als een huis en offensief werd er explosief en creatief gespeeld. De bezoeksters uit Heemskerk hadden nauwelijks iets in te brengen. Hoewel SV Zeeburg in sommige fasen van de tweede helft iets minder goed speelde en veel balverlies leed, kwam de zege geen moment in gevaar: 25-13.

SV Zeeburg is koploper in de hoofdklasse. SV Zeeburg en Geel Zwart hebben beide na vier duels het maximumaantal van acht punten. Het doelsaldo van SV Zeeburg is beter. Zaterdag 4 november gaat SV Zeeburg op bezoek bij Westfriesland/SEW. De wedstrijd begint om 20.15 uur.


Eerste punt dames De Meeuwen

DIEMEN De dames van De Meeuwen pakten zaterdag hun eerste punt in de competitie. De heren van De Meeuwen wonnen voor eigen publiek van West-Friesland: 13-2.

Het eerste herenteam van De Meeuwen speelt to dusver een goed seizoen. De ploeg heeft na vier competitiewedstrijden negen punten en staat op de derde plaats van de derde klasse B. De heren spelen op zaterdag 11 november hun volgende competitieduel. De ploeg gaat dan op bezoek bij De Reuring. De wedstrijd in Noord-Scharwoude begint om 20.45 uur.

De dames van De Meeuwen speelden in de uitwedstrijd tegen De Snippen met 3-3 gelijk. De dames hebben na vier duels een punt en staan op de tiende plaats van de eerste klasse A. De Meeuwen speelt op zaterdag 4 november thuis tegen USSC. Het duel in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 21.15 uur.