SV Diemen verliest nipt van Sporting Martinus: 2-1

DIEMEN SV Diemen heeft de uitwedstrijd tegen Sporting Martinus met 2-1 verloren. Bij rust was de stand 1-1.

SV Diemen speelde in Amstelveen een goede wedstrijd. In de eerste helft was de ploeg van trainer Gerrie Breugem sterker dan de thuisclub. Na 25 minuten spelen kwam SV Diemen op voorsprong. Na lang balbezit ontving middenvelder Marco Moelee de bal en bracht vervolgens Bright Owusu in stelling. De aanvaller schoot de bal vanaf een meter of zestien prima langs de doelman van Sporting Martinus: 0-1.

Breugem: "Wij hadden bij rust ruim voor kunnen staan, maar hebben de kansen niet benut. Vlak voor rust kreeg Sporting Martinus een vrije trap. Die ploeg is sterk bij dode spelmomenten. De bal werd via een kopbal verlengd en daarna werd er van dichtbij gelijkgemaakt. Dat was jammer."

Na de hervatting ging de wedstrijd gelijk op. Twintig minuten na rust kwam Sporting Martinus op voorsprong. Doelman Abe Molewijk was kansloos. De keeper speelde volgens Breugem een goede wedstrijd.

Doodzonde

"We zijn daarna een-op-een gaan spelen", aldus Brugem. "We hebben nog een aantal kansen gekregen. Maxim Stefels schoot op de lat en Bright Owusu en Jesse Ringelberg slaagden er niet in om kansen te benutten. Het is echt doorzonde dat wij de wedstrijd hebben verloren. Het was niet nodig geweest."

De ploeg van trainer Gerrie Breugem heeft na vijf duels zes punten en staat op de achtste plaats in de derde klasse C. SV Diemen speelt op zondag 29 oktober thuis tegen SV United DAVO. De wedstrijd op Sportpark De Diemen begint om 14.30 uur.


Dames van Smashing '72 spelen thuis

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 speelt op zaterdag 28 oktober een thuisduel.

De ploeg van coach Nicole de Lange ontvangt Croonenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal Diemen en begint om 17.00 uur.