Dames van Smashing '72 winnen opnieuw

DIEMEN Het eerste damesteam van Smashing '72 heeft de uitwedstrijd tegen Spaarnestad met 2-3 gewonnen. Het was de tweede overwinning op rij voor de volleybalsters uit Diemen.

Smashing '72 won de eerste set in Haarlem met 17-25. Daarna sloeg de thuisclub toe en won twee sets op rij: 25-21 en 25-14.

Veerkracht

Smashing '72 toonde aan over veerkracht te beschikken en trok de vierde set naar zich toe: 16-25. Smashing '72 won de vijfde en beslissende set met 6-15 en stelde de winst veilig.

Smashing '72 staat met negen punten uit vier duels op de achtste plaats van de promotieklasse A.

Smashing '72 komt komend weekeinde niet in actie. De ploeg speelt op zaterdag 28 oktober thuis tegen Croonenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal Diemen en begint om 17.00 uur.


Nederlaag voor teams van De Meeuwen

DIEMEN Het eerste damesteam en het eerste herenteam van De Meeuwen hebben een nederlaag moeten incasseren in de competitie.

De heren van De Meeuwen verloren de uitwedstrijd tegen De Zaan met 7-6. De ploeg, die de eerste drie competitieduels wist te winnen, staat met zes punten uit drie duels op de vierde plaats van de derde klasse B.

Komend weekeinde komt de ploeg niet in actie. De heren spelen hun volgende competitieduel op zaterdag 28 oktober. De ploeg speelt dan thuis tegen West-Friesland. De wedstrijd in Sportcentrum Wethouder F.B. Duran begint om 20.25 uur.

De dames van De Meeuwen verloren de uitwedstrijd tegen UZSC met 2-1. De dames zijn de competitie slecht gestart. De ploeg heeft na drie duels nog geen punt. Ook het eerste damesteam van De Meeuwen speelt de eerstvolgende competitiewedstrijd op zaterdag 28 oktober. De Meeuwen gaat dan op bezoek bij De Snippen, die hekkensluiter is in de eerste klasse A. De ploeg uit Ouderkerk heeft na vijf competitieduels nul punten.