Een training tijdens de voorbereiding op het seizoen.
Een training tijdens de voorbereiding op het seizoen. Foto: SV Zeeburg

SV Zeeburg boekt opnieuw winst

DIEMEN Het eerste damesteam van SV Zeeburg heeft ook de tweede competitiewedstrijd gewonnen. De handbalsters uit Diemen waren in Akersloot iets sterker dan Meervogels: 23-24.

SV Zeeburg startte goed en wist de eerste aanval meteen af te ronden. Daarna maakte de thuisclub gelijk. De wedstrijd ging vervolgens gelijk op. Keepster Annick van der Mark van SV Zeeburg verrichtte een aantal mooie reddingen (waaronder een penalty). De thuisclub leidde bij rust met 13-12.

In de tweede helft startte SV Zeeburg met een 6-0-verdediging, als gevolg waarvan Meervogels moeilijker tot scoren kon komen. Het lukte SV Zeeburg om op voorsprong te komen, maar niet om verder uit te lopen. Het bleef tot het einde spannend. Meervogels miste in de laatste minuut een vrije bal. Hierdoor ging SV Zeeburg met de winst naar huis: 23-24. SV Zeeburg speelt zondag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. De ploeg ontvangt dan Tornado. De wedstrijd in Sporthal Diemen begint om 12.35 uur.