DIEMEN - SV Diemen-trainer Gerrie Breugem kan dit seizoen beschikken over een sterke selectie.

SV Diemen begint de competitie in de derde klasse C zondag met een uitwedstrijd tegen Spaarnwoude. Het duel in Haarlem begint om...

Er is een groot aantal nieuwe spelers aan de A-selectie van SV Diemen toegevoegd. Keeper Jeffrey Meering (Jos/Watergraafmseer 2), verdediger Mitchell de Vries (AGB), verdediger/middenvelder Fasil Bakir (RKAVIC), middenvelders Kevin Kroese (Assendelft) en Raymond Alexander (IVV), middenvelder/aanvaller Maxim Stefels (NVC) en aanvallers Tommy ter Bruggen (IVV), Dennis van Bree (TOG) en Allon Worms (NVC) spelen dit seizoen voor SV Diemen. De Vries, Stefels, Kroese en Van Bree kwamen eerder voor SV diemen uit.

Er is ook een aantal spelers van de A-selectie vetrokken. Doelman Dave Moen, verdediger Tijs Ernest en middenvelder RĂ©mon van Asselt spelen voor de amateurs van Ajax en buitenspeler Giliano Eijken is overgestapt naar SDZ. SDZ is overigens ingedeeld in dezelfde poule als SV Diemen. Middenvelder Jeroen Letteboer speelt nu in het eerste zaterdagteam van SV Diemen.

Gerrie Brugem: "We hebben inderdaad een sterke selectie, maar het is wel belangrijk dat iedereen fit is op het moment dat de competitie begint."