Afbeelding
Foto: Trudy Kroese

Wim Bohnenn

Presentator Diemer Festijn
35 jaar inwoner van Diemen

Hoe is het met jouw stem?
"Het gaat goed met mijn stem. Ik heb geen gevolgen ondervonden van de presentatie van het Diemer Festijn. Ik heb heel veel plezier in het presenteren en ik heb mijn stem niet hoeven forceren. Dan slijt mijn stem niet. Nee, ik doe niets om mijn stem te onderhouden."

Wat zijn jouw hobby's?
"Sport in het algemeen. Ik sport tegenwoordig twee keer per week bij Dax van de Velden bij GYM020 in Diemen. Ik sport 1 op 1, ik doe aan personal training. Verder bezoek ik veel sportwedstrijden voor mijn werk bij De Telegraaf. Mijn favoriete sport is voetbal en ik ben liefhebber van Ajax en het Nederlands elftal."

Welke wedstrijd die je hebt bezocht heeft de meeste indruk gemaakt?
"Dat was de finale van het wereldkampioenschap voetbal 2010 in Zuid-Afrika. Ik heb toen Nelson Mandela gezien. Nederland verloor die wedstrijd met 1-0 van Spanje. Dat was doodzonde."

Wat is jouw favoriete plek in Diemen?
"Drusius in winkelcentrum Diemerplein. Drusius heeft een goede keuken en ik zit er altijd heel prettig. Ik ontmoet er de mensen die ik graag wil ontmoeten."

Wie betekenen het meeste voor je?
"Mijn kinderen en mijn kleinkinderen."

Jouw favoriete vakantieland?
"Bali. Ik ben daar vaak geweest. Het is een plek waar ik de accu kan opladen."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik vind het huidige beleid van de gemeente goed. Er worden echt stappen gemaakt. Vroeger was Diemen een slaapdorp. Dat is nu niet meer het geval. Er worden steeds meer activiteiten georganiseerd."