Goede sfeer op en buiten de baan.
Goede sfeer op en buiten de baan. Foto: Trudy Kroese

50+toernooi ATVD trekt 101 deelnemers

DIEMEN Het 50+-toernooi van de ATVD is zaterdag afgesloten met de finales in de verschillende categorieën. 101 leden schreven zich in voor dit interne toernooi, dat georganiseerd werd door Marcella Droog.

Er werd onderling op het scherp van de snede getennist in een vriendschappelijke sfeer. De wedstrijden werden zowel overdag als in de avonduren gespeeld. Men kon zich inschrijven in twee categorieën: dames- of herenenkelspel, dames- of herendubbelspel of gemengd dubbel. Veel deelnemers bleven na afloop zitten op het terras van het mooie en gezellige tennispark van de ATVD voor een hapje en drankje. Het weer speelde slechts één avond parten, maar deze verregende wedstrijden werden op vakkundige wijze verzet.
Het is de tweede keer dat de ATVD een toernooi voor spelers van 50 jaar en ouder organiseerde. Net als vorig jaar was het ook dit jaar weer zeer succesvol en zal de ATVD het 50+-toernooi opnieuw op de tenniskalender plaatsen.