Afbeelding
Foto:

Daniel Beijnes

Eigenaar van café 't Pandje
31 jaar
Woont zijn hele leven in Diemen.

Kijk je uit naar het Diemer Festijn?
"Jazeker. Het Diemer Festijn is elk jaar weer een happening. Ik vind het uniek dat dit evenement voor de 35e keer in Diemen plaatsvindt. Uiteraard hoop ik dat het druk wordt in de zaak. Wij hebben twee avonden liveoptredens en drie avonden een dj."

Wat zijn jouw hobby's?
"Mijn vriendin Priscillia en ik hebben een zoon: Owen. Hij is vorig jaar op 7 september geboren. Dat was tijdens het Diemer Festijn. Ik vind het leuk om veel tijd met z'n drieën door te brengen. Daarnaast zijn mijn hobby's voetbal en muziek. Ik ben Ajaxsupporter en volg het internationale voetbal intensief. Ook vind ik het leuk om beginnende artiesten op weg te helpen."

Wat is jouw beste eigenschap?
"Ik ben positief ingesteld."

En jouw slechtste?
"Ik kan soms ongeduldig zijn."

Wat is jouw favoriete winkel?
"Ik heb van huis uit meegekregen dat ondernemers in Diemen elkaar zo veel mogelijk moeten helpen. Ik kom bij veel zelfstandige ondernemers in Diemen, zoals Micha's Kidsfashion in winkelcentrum Diemerplein en de haringzaak van Johan van Leijnhorst op de Hartveldseweg. Ik doe zo veel mogelijk inkopen in het dorp."

Wat is jouw favoriete plek in Diemen?
"Ik kom graag in het Nelson Mandela Park. Dat ziet er mooi uit. Daarnaast kom ik regelmatig op het Van Markenplantsoen. Dat is een mooi plein geworden met veel speelmogelijkheden voor kinderen."

Wat kan er beter in Diemen?
"Ik vind dat het ondernemers in Diemen wel iets makkelijker mag worden gemaakt. We hebben met veel regels te maken en dat is weleens lastig."