Sven Versteeg treedt vaak op.
Sven Versteeg treedt vaak op. Foto: Trudy Kroese

Sven Versteeg neemt eerste single op

DIEMEN Het gaat goed met de Diemense zanger Sven Versteeg (20). Hij treedt vaak op en heeft recent zijn eerste single opgenomen.

Sven besloot begin dit jaar om zich een jaar lang volledig te richten op zijn loopbaan als zanger. Zijn agenda met optredens wordt steeds voller. Hij heeft de laatste tijd op diverse podia in Diemen gestaan. Zo trad hij op tijdens het Loswalfestival, na afloop van de avondvierdaagse van Diemen en tijdens het Zomerfeest - beide bij het Wapen van Diemen - in café 't Pandje en onlangs tijdens de playbackshow waarmee de Kinderzomerspelen werden afgesloten. Hij was overigens een van de juryleden tijdens die playbackshow.

Clip

Enkele weken geleden nam hij zijn eerste single op. "De titel van het nummer is 'Alles'. Het is een zomers liefdesliedje. Het nummer is geschreven door Jan Rooymans. We hebben de clip opgenomen op het strand van Castricum. Thijs Alderzee heeft de clip gefilmd en ik heb de clip zelf gemonteerd. In de clip zijn Josje Moolhuizen en ik te zien. Josje is een goede vriendin van mij. Zij woont in Muiden", aldus Sven.

Website

Sven vertelt dat de clip te zien is via YouTube. Binnenkort gaat zijn website de lucht in (www.svenversteeg.nl). Ook daar is de clip te bekijken. De single kan worden beluisterd via Spotify en worden gedownload via iTunes. Er breekt een drukke periode aan voor Sven. Op donderdagavond 24 en vrijdagmiddag 25 augustus treedt hij op in en bij café Toeters en Bellen in Weesp. "Op donderdagvond 24 augustus treed ik in het café op, vrijdagmiddag 25 augustus treed ik op het podium voor het café op. Tijdens het Diemer Festijn treed ik op dinsdagavond 5 en woensdagavond 6 september op in café 't Pandje. Ik ben komend seizoen de vaste huiszanger van café 't Pandje. Dit houdt in dat ik er regelmatig zal optreden."