Programma Diemer Festijn bekend

DIEMEN De Stichting Diemer Festijn heeft het programma bekendgemaakt voor de 35e editie van het Diemer Festijn. Het evenement duurt van dinsdag 5 tot en met zaterdag 9 september. Op de slotdag vindt tevens de Gemeentedag plaats. Het Diemer Festijn wordt ook dit jaar gepresenteerd door Diemenaar Wim Bohnenn.

De kermis gaat dinsdagmiddag 5 september van start. Woensdagmiddag 6 september verricht burgemeester Erik Boog de officiële opening van het Diemer Festijn. Die middag vindt de Rabo Kindermiddag plaats. Kinderen kunnen in de feesttent genieten van Het Sprookjesconcert. Dit programma wordt mogelijk gemaakt door Rabobank Amsterdam. 's Avonds zijn er optredens van Johan Kettenburg, Wolter Kroes, Django Wagner en Glennis Grace.

Donderdag wordt de seniorenmiddag gehouden. Hanna & Frits en Willeke Alberti treden op voor de senioren in Diemen. De seniorenmiddag wordt mogelijk gemaakt door de Diemer Apotheek. 's Avonds zijn er optredens van Yes-R, Edsilia Rombley, Quincy en André Hazes. Ook vrijdagavond treden er artiesten op in de feesttent. Dat zijn Mick Harren, Ruby van Urk, Tino Martin en Mike Peterson.

Zaterdag is er van 09.00 tot 16.00 uur een kramenmarkt.

5